Porte om Michael Valgren: The Sky is the limit
23. juni 2018 16:00 af Marcus Bjelskou Foto: Sirotti

Den australske etapeløbsrytter så for flere år siden, at Michael Valgren var et kæmpetalent og ville blive en stor stjerne. 

Under Paris-Nice i 2015 lagde Richie Porte mærke til en ung dansk rytter, som viste stort potentiale og besad en kæmpe motor, som få andre. På de små franske stigninger kørte den unge Valgren voldsomt stærkt, og Porte synes selv at han var i god form i det løb. 

 

“Første gang jeg fik øjnene op for Michael Valgren var i år 2015 i Paris-Nice. Jeg syntes, at jeg var i god form, men han savede mine ben midt over. På en lille kort, skarp stigning beviste han, at han havde en kæmpe motor,” sagde Richie Porte ifølge TV 2 SPORT efter det nyligt overståede Schweiz Rundt. 

 

Michael Valgren træner ofte med Richie Porte i Monaco, hvor de begge bor til daglig. Ifølge australieren kan Valgren drive det rigtig langt og endda blive verdensmester.    

 

“Jo længere han er professionel, jo bedre kommer han til at blive. The Sky is the limit,” mener Porte. 

 

Både Richie Porte og Michael Valgren skal køre Tour de France i juli måned. Australieren skal køre klassement og forsøge at vinde den franske rundtur, mens danskeren skal hjælpe Jakob Fuglsang i sit forsøg på at gøre sig gældende i klassementet.   

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG