Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari / Paolone / Spada

Pinot: Det var ikke svært

Del på Twitter
Del på Facebook

13.08.2017 kl. 10:33 af Mathias Mundbjerg.

Den franske stjerne Thibaut Pinot sikrede sig lørdag sejren i Tour de l’Ain foran sin holdkammerat David Gaudu, og sejren var aldrig i fare på den sidste etape.

Løbets i særklasse fem bedste ryttere skilte sig ud på dagens sidste stigning, men feltet kom buldrende på den sidste kilometer. Cattaneo, Pinot og Geniez formåede dog akkurat at holde dem bag sig.

 

”Cattaneo angreb 500 meter fra målstregen. Jeg kørte efter ham for at fange ham med Geniez, som gik forbi og vandt. Men jeg er tilfreds med den samlede sejr, og benene føltes gode i dag,” siger Thibaut Pinot oven på sejren, som var hans første samlede sejr i et etapeløb i 17 måneder.

 

Den sidste etape var ikke svær nok til for alvor at skabe forskelle mellem de bedste ryttere og med Gaudu på andenpladsen var det hele tiden givet, at FDJ ville løbe med sejren. Den fornemmelse havde Pinot også selv.

 

”Det var ikke svært at køre sejren hjem. Alt gik som planlagt, og sejren var aldrig i fare. Holdet kørte super flot i dag.”

 

Efter en flot Giro efterfulgt af en skuffende Tour, skal Pinot nu til at finde ud af, hvad resten af sæsonen skal gå med.

 

”Jeg har haft et tætpakket program siden februar, og jeg ved ikke, hvad jeg skal i resten af sæsonen. Jeg vil holde pause fra cyklen i otte-ti dage og så starte med at bygge op igen. Moralen er god, og jeg synes, jeg har haft en god sæson på trods af Touren,” lyder det fra Pinot.

 

Thibaut Pinot har vundet to etaper i Tour de France.

LÆS OGSÅ:

FDJ med tre nordiske ryttere til Vuelta a España »

Geniez: Sejren har en speciel smag »

Pinot vinder Tour de l'Ain - Geniez tager etapesejr »

Optakt: Lørdagens kongeetaper i Norge og Frankrig »

Gaudu forudså sejr i Tour de l’Ain »

SENESTE

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk