Pineau: En historisk sejr for Vital Concept
13. februar 2018 16:25 af Christian Lundtoft Nielsen Foto: Sirotti

Det varme vejr i Mellemøsten har gjort godt for franske Bryan Coquard, som i dag kunne tage sit nystartede hold Vital Concepts første sejr.  

Efter anden- og tredjepladser i Etoile de Bessèges kunne franske Bryan Coquard endelig tage sin første sejr i 2018, da han kom først over målstregen på 1. etape af Tour of Oman. Det var en forløsning for franskmanden, hvis hold Vital Concept er på jagt efter at vise sig frem i deres første sæson.

 

Før dagens etape havde franskmanden gjort opmærksom på, at Vital Concept stiller med et meget stærkt lead-out til spurterne.

 

”Vi har været meget motiverede omkring spurterne i denne sæson, og jeg har fået gode lead-outs allerede. Vi er et nyt hold, og alt kan ikke være perfekt fra start, men vi gør det godt for vores første år. Jeg tror, at vi har det stærkeste lead-out endnu her i Tour of Oman,” udtalte den hurtige franskmand til Cyclingnews.com før dagens etape.

 

Coquard er glad for at være tilbage i den mellemøstlige varme efter at have tilbragt nogle kolde dage i det sydfranske ved Etoile de Bessèges.

 

”Det var første gang, at der var tv-dækning i Bessèges, så holdet sagde, at det ville være god PR for vores nye hold, hvis jeg deltog. Egentlig ville jeg bare have kørt Sharjah Tour og så Oman. Forskellen i temperatur og jetlaget gjorde det svært for mig i Bessèges. Jeg havde ikke gode ben, men nu er det dejligt at være tilbage,” udtaler franskmanden, som øjensynligt har haft godt af at komme tilbage i varmen med tanke på dagens sejr på 1. etape.

 

Pineau: En historisk sejr for holdet

Også sportsdirektør og grundlæggeren af Vital Concept, Jerome Pineau er særdeles begejstret for holdets første store sejr. Han peger på, at holdet på trods af manglende invitationer til hjemlandets Tour de France og Paris-Nice, er i fuld gang med at bevise sit værd og skrive sin egen historie.

 

”Jeg er virkelig stolt og lykkelig. Bravo til hele Vital Concept. Vi bliver ved med at skrive vores historie. Er spændt på det næste,” udtaler Pineau til holdets Twitterprofil.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk