NYHED: Sæt dit managerhold til 13. etape af Giroen
19. maj 2017 09:18 af Jesper Johannesen

Feltet.dk lancerer nye managerspil til årets Giro d'Italia. Udover det store tradionelle Giro d'Italia managerspil, så vil det nu også være muligt at deltage i et managerspil på hver af etaperne. Du behøver ikke deltage på ALLE etaperne, men hver etape af et selvstændigt managerspil. Du bestemmer selv om du vil deltage på alle etaper - eller kun nogle af etaperne. 

Feltet.dk forsøger et managerkoncept under årets Giro d'Italia. Til hver etape i årets Giro d'Italia kan du sætte et managerhold bestående af 9 ryttere. Feltet.dk er klar med endnu et managerspil. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et Giro d’Italia hold. Din manager har derfor bedt dig om at stille et hold til 13. etape af årets Giro d'Italia.

Du skal sammensætte et hold bestående af 9 ryttere ud fra de hold, som kører Giro d'Italia i virkelighedens verden. Du kan ændre på holdet frem til etapen starter, derefter låses spillet og du kan ikke ændre på holdet undervejs i spillet.


Din manager har kæmpet for at skaffe nye sponsorer til dit hold. Derfor har du nu 15 millioner kroner til at ansætte 9 ryttere på dit hold, som kan sikre dig gode resultater i årets Giro d'Italia. Hvem vælger du?


Kontante præmier på ALLE etaper
Det koster en flad 20er at deltage per hold, som du opretter i Giro d'Italia managerspillet. Du kan oprette ubegrænset hold. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold, der er tilmeldt til det pågældende spil. For hver tilmelding så stiger præmiepuljen med 10 kroner. 
 

SÆT DIT MANAGERHOLD TIL 13. ETAPE
 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG