Nieve: En perfekt dag
26. maj 2018 17:59 af Marcus Bjelskou Foto: LaPresse - Alberto / Ferrari / Paolone / Alpozzi

Mikel Nieve tog i dag karrierens tredje etapesejr i Giro d’Italia. Den første var helt tilbage i 2011, og baskeren er glad for at vise, at han stadig er på toppen.   

Efter Simon Yates’ nedtur i går, havde Mikel Nieve fået frit lejde til at gå i udbrud og jagte personlig succes. Det leverede han til fulde, og tog en flot sejr på Cervinia stigningen. Nieve vandt med to minutter og 17 sekunder ned til Robert Gesink, som tog andenpladsen.  

 

“En perfekt dag, som har jeg dømt om. “Jeg er virkelig glad, også for holdet efter i går. Det kunne ikke være en bedre dag for mig, og nu er vi nødt til at nyde den Giro, som vi har kørt. Med fire etapesejre, så har det være en rigtig god Giro for os. Det er vigtigt for mig”, siger Mikel Nieve ifølge cyclingnews.com.

 

For Mikel Nieve betyder det noget at levere resultater selvom han efterhånden er blevet 34 år gammel, og i mange år har været luksushjælperytter.  

 

“Jeg vandt for første gang i 2011 og at vinde efter syv år er vigtigt for mig, at stadig være på toppen”, uddyber Mikel Nieve.

 

Mikel Nieve har vundet fem sejre som professionel og tre af dem har været i Giro d’Italia.  

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

TORSDAG