Nibali vil gå efter sejren i Liege-Bastogne-Liege
19. marts 2018 21:16 af Andy PedersenFoto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari / Alpozzi

Italienske Vincenzo Nibali leverede en sensation af de lidt større, da han i weekenden tog sejren i Milano-Sanremo. Nu har han imidlertid dog øjnene rettet mod en helt anden klassiker, nemlig det belgiske monument Liege-Bastogne-Liege.

Den flerdobbelte Grand Tour-vinder har indtil videre 51 sejre som professionel på sit CV, og netop det CV er noget som mange cykelryttere drømmer om. På den liste står også nu tre monumenter, men står det til Nibali kommer der til at stå fire.

 

Han har nemlig sat kursen mod Liege-Bastogne-Liege, som han tidligere har stået på podiet i. Nu vil han forsøge at gøre det umulige igen.

”Liege-Bastogne-Liege er et løb, som jeg altid har drømt om at vinde. Mit bedste resultat indtilvidere er en andenplads, hvor jeg blev hentet med én kilometer igen,” siger han ifølge Tuttobiciweb.it.

 

Derudover fortæller han, at han, ligesom i Milano-Sanremo, vil forsøge sig endnu engang. Han håber, at heldet en dag vil være med ham.

 

”Jeg vil forsøge at vinde den også, selvom det ikke bliver nemt. En klassiker som denne, som Milano-Sanremo, gambler man det hele på få øjeblikke. Jeg vil forsøge. Jeg har prøvet mange gange før, men det er svært. Det her år er dog startet ret godt med den super sejr i Milano-Sanremo,” siger Nibali.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG