Nibali: Jeg har haft en meget god sæson
13. oktober 2017 14:59 af Christian BergFoto: Unipublic

Den 32-årige italiener kæmpede med om sejren i to Grand Tours og vandt et enkelt monument.

Vincenzo Nibali har netop afsluttet sin sæson, da han i lørdags vandt Il Lombardia med en suveræn præstation, hvor der aldrig var tvivl om, at han var den stærkeste. Sejren kom efter et år, hvor det i hans store mål ellers havde været lige ved og næsten.

 

I de Giro d’Italia og Vincenzo Nibali sluttede ”Hajen fra Messina” nemlig på podiet i begge løb, hvor det også blev til en etapesejr i begge de to Grand Tours. Nibali er trods den manglende Grand Tour-sejr meget tilfreds med sin sæson, der var den første på Team Bahrain Merida.

 

”Vi startede Bahrain Merida fra bunden, men nu er vi kommet ret godt gennem den første sæson. Jeg synes min sæson har været meget god, og vi kan være stolte af det, vi har opnået. Jeg er glad, og det samme gælder holdet,” siger Nibali til Cyclingnews.com

 

”Det er ikke nemt at prøve at få et resultat i to Grand Tours i den samme sæson. I år var der også nogle store konkurrenter i begge løb, så at slutte som nummer tre i Giro d’Italia og nummer to i Vuelta a España er et tegn på en meget god sæson. Det viser, at jeg har været konkurrencedygtig gennem hele sæsonen.”

 

Vincenzo Nibali står noteret for fire professionelle sejre i denne sæson.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG