Nedtur: Simon Andreassen kommer ikke til Bogense
18. november 2017 13:20 af Mathias Mundbjerg Foto: Michal Cerveny

Et af de absolut største danske cyklecrossnavne, Simon Andreassen, har været nødsaget til at melde afbud til søndagens World Cup-løb i Bogense.

En af de største attraktioner ved den danske afdeling i World Cuppen i cyklecross dukker ikke op alligevel. Den tidligere juniorverdensmester Simon Andreassen, som sædvanligvis er en af favoritterne i U23-klassen, har tidligere på ugen været på besøg hos den irske rygspecialist Gerard Hartmann, og som konsekvens af den foretagne undersøgelse er det blevet besluttet, at det er utilrådeligt at lade Andreasen starte i Bogense.

 

”Det er naturligvis brandærgerligt, at Simon ikke kan køre, men vi har hele tiden kendt præmissen og Simon har spillet med helt åbne kort omkring behandlingen af den rygskade, der har drillet ham siden et løb i Tyskland, ” siger landstræner i cyklecross, Kim Petersen, der dermed har mistet en af sine største muligheder for et topresultat.

 

Også arrangørerne er ærgerlige over afbuddet, men de erkender, at der ikke var andet at gøre.

 

”Set fra en arrangørvinkel er det da ærgerligt at få afbud fra et lokalt trækplaster, men naturligvis er det allervigtigste, at Simon bliver sin skade fuldstændigt kvit, så han er klar til kommende opgaver. For eksempel at sikre sig U23-verdensmesterskabet, når der køres VM i Bogense den 2.-3. februar 2019,” siger direktør for medarrangørerne Nordfyns Erhverv og Turisme, Per Olesen.

 

Der er dog alligevel masser af grund til at tage et smut til Fyn søndag. Danmark har nemlig stadig masser af potentielle topkandidater. Der er nemlig fortsat hele 31 danskere til start ved stævnet, som har deltagere fra intet mindre 19 forskellige lande.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk