Nairo Quintana: Forberedelserne forløber planmæssigt
12. februar 2018 07:30 af Christopher WallinFoto: Movistar Team

Søndag sluttede den første udgave af Colombia Oro y Paz med en blandet fornemmelse for Movistar, hvor Dayer Quintana vandt etapen, men Nairo Quintana mistede førertrøjen på sidste dagen.

På den drilske etape, der var 184 kilometer stak et stort udbrud af sted, samt stortalentet, Egan Bernal, snød Movistar og kunne tage den lyserøde-førertrøje på sidste etape med sølle otte sekunder ned til Nairo Quintana på andenpladsen.

 

”Holdet arbejdede virkelig godt, vi havde kontrol over løbet, men til sidst blev vi lidt for optimistiske på grund af de tidsangivelser vi blev givet ikke holdt stik. Vi oplevede et problem med de indlagte bonusser også. Vi troede at udbruddet ville nappe dem, og at se Egan tage de afgørende sekunder er virkelig trist. Dog er jeg og holdet lykkelige over at se Dayer løbe med etapesejren, mere end, hvis jeg selv havde vundet."

 

"Den vigtigste konklusion fra dette løb er dog, at jeg føler mig kørende, og mine forberedelser forløber som planlagt. Vi forlader det her løb med god smag i munden, og meget stolte over, hvad Colombia repræsenterer. Der har været flere hundredetusinde på vejene til dette løb, og det er sjældent man ser sådan en opbakning til cykelløb”, siger Nairo Quintana om dagens etape og etapeløbet som helhed

 

Dayer Quintana: Jeg var tæt på at vente på Nairo

Gårsdagens etapesejr markerede Dayer Quintanas tredje sejr som professionel samt Movistars fjerde sejr i 2018. En sejr, der bliver tilegnet en helt særlig person for dagens sejrherre.

 

”Vores plan var at ramme alle udbrud, og det lykkedes for Pedrero og jeg, at komme med i gruppen på 30 mand. De farlige ryttere i klassementet var ikke med, men vi skulle holde øje med Sevilla og Henao, hvis de skulle forsøge på noget. På de sidste kilometer måtte Pedrero falde tilbage og hjælpe Nairo, og min opgave var at forblive i front. Men til sidst på etapen var der ingen radiokontakt, så jeg anede ikke, hvad jeg skulle gøre."

"Jeg var virkelig tæt på at vente på min bror, men fik intet svar over radioen og blev ved med at følge Sevilla og Henaos hjul. I finalen gav jeg den alt, hvad jeg havde, så vi fik noget ud af dagen. Min datter bliver et år i morgen, og det er der ingen bedre måde at fejre på end at give hende denne sejr.”

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk