Medie: Breschel skal til Cannondale igen
09. oktober 2017 17:32 af Mathias Mundbjerg Foto: Christian Kjær, Feltet.dk

Ifølge Cyclingpro.net tager Matti Breschel i næste sæson tilbage til Cannondale-Drapac, hvor han også slog sine folder i sidste sæson.

2017 har ikke været som håbet for danske Matti Breschel. Der har derfor været spekuleret i, om den trettende sæson på WorldTouren ville blive hans sidste, og om tiden er kommet til, at han slår sig ned på et dansk kontinentalhold og deler ud af sin kolossale erfaring.

 

Det kommer dog ikke til at ske ifølge mediet Cyclingpro.net, som rapporterer, at danskeren efter et år hos Astana vender tilbage til sin tidligere arbejdsgiver, det nuværende Cannondale-Drapac, som i næste sæson vil gå under det mindre mundrette navn EF Education First-Drapac powered by Cannondale.

 

På det amerikanske hold vil han kunne bidrage med sin erfaring og ekspertise i brostensklassikerne. Trods en sæson under niveau blev han da også tidligere i år nummer 12 i det nyforfremmede WorldTour-løb Dwars door Vlaanderen, som han tidligere i karrieren har vundet.

 

Italienske La Gazzetta dello Sport skriver videre, at Matti Breschel i så fald vil få selskab af Daniel Moreno, som efter en lang karriere som trofast superløjtnant for Joaquim Rodriguez og Alejandro Valverde ligeledes skulle være på vej til Cannondale-Drapac, hvor den 36-årige spanier måske omsider får lov at køre sin egen chance.

 

Den aldrende rytter med de voldsomme accelerationer har heller ikke haft sin bedste sæson, og hans bedste resultat i år er fjerdepladsen i det spanske mesterskab, hvor hans nuværende hold, Movistar, besatte fire pladser i top fem. Man kan derfor med rimelighed sætte spørgsmålstegn ved, om han fortsat har, hvad der skal til.

 

Matti Breschels palmares indeholder blandt andet to VM-medaljer og en etapesejr i Vuelta a España. Disse har Moreno tre af, mens han derudover har vundet på Mur de Huy i La Fleche Wallonne.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG