Mads P: Contadors tilstedeværelse pressede os meget
08. januar 2018 17:35 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Sidste år havde danske Mads Pedersen fornøjelsen af at køre med den spanske legende, Alberto Contador. I et interview med TV2 Sporten åbner han nu op for, at dette førte et stort pres med sig i spanierens sidste sæson, som ikke just var præget med succes.

Netop manglen på succes gjorde sæsonen mere presset end forventet, hvilket affødte et forventningpres internt på holdet. Presset efter at lave gode resultater er også tilstede til den kommende sæson, men på en markant mere afslappet måde for mandskabets ryttere.

 

”Dem der kørte med Alberto Contador sidste år, ville ikke skuffe ham. Så rytterne har følt sig presset af dem selv, for ikke at skuffe Alberto. Især op til og under Tour de France presset tydeligt. Der var et kæmpe pres på holdet til Touren med Alberto, så med hans stop er presset selvfølgelig mindre. Men der er stadig pres på i forhold til at lave gode resultater, men der er lidt mere afslappet stemning i forhold til det hele,” siger Mads Pedersen til TV2 Sporten.

 

Det er også noget Mads Pedersen selv kan mærke. Specielt efter en god sæson i 2017, er det naturligt at presset også hviler på hans skuldre, han forklarer dog, at Trek-Segafredo er gode til at tage brøden af det værste pres, og der er en god kultur på holdet.

 

”Holdet er gode til at tage presset af mine skuldre. De understreger hele tiden, at jeg stadigvæk er ung, og at jeg skal have den tid, som jeg skal have for at udvikle mig, men så kommer ’menet’,” siger Pedersen.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG