Landas refleksioner før Ruta del Sol
12. februar 2018 16:55 af Rikke Bak Dalgaard Foto: Movistar Team

Movistars største indkøb i 2018, Mikel Landa, trækker på onsdag for første gang i sine nye farver med startnummer på ryggen, når han starter sin sæson i Ruta del Sol.

"Det bliver et meget specielt løb for mig. Nye farver, nye ambitioner. Jeg vil gerne starte ud på en god måde, for at gøre tingene lettere for alle og bringe glæde til resten af ​​holdet. Det har været en hård vinter med de kolde temperaturer, vi har haft i Baskerlandet. Jeg har måttet tage andre steder hen for at bygge en god base og derfor er jeg flyttet til Calpe på Alicantes kyst i størstedelen af off-season. Der har været godt vejr der, så vi havde ingen undskyldninger for ikke at følge træningsplanen," fortæller Landa.

 

"Det bliver svært at få en sejr i Andalusien, fordi der er mange ryttere, der allerede har opbygget løbsform. Nogle af dem startede i Australien, andre har konkurreret i Mallorca og Valencia. Men jeg har haft god træning og jeg føler, at jeg er i god form. Og selvom jeg mangler måske mangler den lille smule energi fra ikke at have kørt løb, tror jeg, at jeg kan være med blandt de bedste. Jeg kender ikke hele ruten, men jeg så Allanadas stigningen på tv, da løbet sluttede der i 2012. Den afsluttende tidskørsel virker som det afgørende element i dette års løb. Vi tager det dag for dag og ser hvad vi kan gøre," slutter den 28-årige rytter.

 

Det spanske etapeløb, Ruta del Sol, starter i Mijas på onsdag d. 14. februar med en etape på 196,7 kilometer og slutter med en 14,2 kilometer lang enkeltstart i Barbate på søndag d. 18. februar. Landa blev sidste år nummer seks i den samlede stilling, hvor han kørte for Team Sky. Hans nye teamkammerat, Alejandro Valverde, har vundet den samlede stilling i etapeløbet hele fem gange tidligere.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk