Kittel: Kan slå alle når jeg er på 100 procent
12. december 2017 19:07 af Frederik ZeunerFoto: A.S.O.

Marcel Kittel skifter forud for næste sæson til Katusha-Alpecin, og her håber han på at fortsætte sin fremragende form fra 2017-sæsonen. Tyskeren selv tror på missionen, og han mener selv, at han kan slå alle, når det hele spiller for ham.

”Jeg har helt sikkert selvtilliden til at forstå og til at være sikker på min fart og på det faktum, at jeg kan slå alle, når jeg er på 100 procent.”

 

Ordene er Marcel Kittels, og de beviser helt tydeligt, at tyskeren, efter en sæson med 12 sejre - heraf de fem i Tour de France, har massere af selvtillid. Han skifter forud for næste sæson til Katusha-Alpecin fra Quickstep-Floors, og han mener, at det nye hold bliver en fordel for ham:

 

”Jeg har min plads her som sprinter, og jeg får et fremragende lead-out hold i 2018 og året efter. Det er min største årsag til skiftet,” siger Kittel til Cycling Central.

 

Han har i mange år været en dominerende faktor i spurterne, først for Team Giant-Shimano og siden for Quick Step-Floors. Den store tysker har derigennem også opnået en enorm selvtillid, og den tager han med sig videre på sit nye hold.

 

”I ved, jeg er en fyr der ved at alle kan blive slået. Det er sket for mig i fortiden, og det vil også ske for mig i fremtiden. Men for mig er det vigtigt at fokusere på mine mål og være velforberedt og have et godt hold bag mig. Hvis alt virker som det skal og falder i hak, så ved jeg, at jeg kan vinde de store løb,” siger Marcel Kittel.

 

Kittel er netop nu på træningslejr med resten af Katusha-Alpecin, hvor de forbereder sig på den kommende sæson. Med på turen er også danske Mads Würtz Schmidt, der er eneste tilbageværende dansker på holdet, efter at Michael Mørkøv skiftede til Kittels tidligere hold - Quick Step-Floors. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG