Julius Johansen vinder U23 DM
10. juni 2018 15:30 af Anders Schelde Mai Foto: Sirotti

Den blot 18-årige Julius Johansen løb med U23 DM-titlen i Esbjerg.

Årets U23 DM i linjeløb endte med at blive afgjort mellem en seksmandsgruppe, hvor Julius Johansen (coloQuick) tog titlen med et veltimet angreb, mens Niklas Larsen (Team Virtu Cycling) og Andreas Stokbro (Riwal CeremicSpeed) tog henholdsvis sølvet og bronzen.

 

Løbsreferat

U23-herrenes DM i linjeløb blev kørt over 170 kilometer i Esbjerg. Den regerende verdensmester blandt juniorerne, Julius Johansen, måtte i går melde afbud til U23-rytternes DM i enkeltstart, da han ifølge Skive Folkeblad kolliderede med en bil under en træningstur. Han var dog heldigvis blevet klar til linjeløbet.

 

Dagen blev præget af flere udbrudsforsøg, men det var først med 50 kilometer, at en stærk gruppe formåede at køre endegyldigt væk. Denne seksmandsgruppe bestod af: Julius Johansen, Daniel Bligaard Lyhne (coloQuick), Niklas Larsen (Team Virtu Cycling), Andreas Stokbro (Riwal CeremicSpeed), Morten Hulgaard (BHS-Almeborg Bornhold) og Jeppe Pallesen (Team OK Kvickly Odder).

 

I finalen angreb Julius Johansen med en kilometer igen, og det angreb var der umiddelbart ingen, som kunne svare på. Niklas Larsen startede en lang spurt i et forsøg på at hente Johansen, men det lykkedes akkurat ikke at hente coloQuick-rytteren, så Larsen måtte nøjes med sølvet. Andreas Stokbro tog bronzemedaljen.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG