Jannik Hyldtoft forlænger kontrakten
15. december 2017 11:51 af Christian BergFoto: Feltet.dk / Henriette Brandt

Den 29-årige dansker tager endnu et år på BHS-Almeborg Bornholm.

BHS-Almeborg Bornholm er ved at have holdet på plads til 2018-sæsonen, og i går offentliggjorde de endnu en rytter. Jannik Hyldtoft har nemlig valgt at forlænge kontrakten, så han også er på holdet efter nytår.

 

Hyldtoft havde ellers bestemt sig for, at 2017 var hans sidste år på holdet, men han valgte alligevel at fortsætte. Nu glæder den 29-årige dansker sig til at komme i gang med den kommende sæson, hvor han også skal tage højde for andre ting end livet på cyklen.

 

”Som sommeren gik, kunne jeg mærke jeg bare ikke var færdig med livet som cykelrytter. Jeg har i denne sæson oplevet at blive far til en lille søn, og livet som forældre har selvfølgelig også spillet ind på om det hele kunne hænge sammen. Med forståelse fra kæresten og familien derhjemme, er jeg dog kommet frem til at jeg gerne vil køre en sæson mere, og den skal have fuld gas og jeg er klar til endnu en sæson,” siger Hyldtoft i en pressemeddelelse.

 

”Jeg har en alder, hvor jeg cykler, fordi jeg synes det er sjovt, og fordi jeg mener, jeg stadig kan bidrage med noget på dette hold og gøre en forskel. Jeg ser frem til 2018-sæsonen på et hold, der ser mere spændende ud en nogensinde før.”

 

Jannik Hyldtoft har kørt på BHS-Almeborg Bornholm siden 2016.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG