Izagirre-brødre: Vi har savnet hinanden
07. januar 2018 17:42 af Stefan Bjerre Slothuus Foto: Movistar Team

Gorka - og Ion Izagirre ser frem til igen at tørne ud for samme hold i den kommende sæson, når de begge skal køre for Bahrain-Merida. 

Izagirre-brødrene har tidligere kørt sammen på både Euskaltel-Euskadi og Movistar Team. Nu bliver de atter genforenet på Bahrain-Merida, og det ser brødrene meget frem til.

 

"Når vi kører sammen er det ligesom at være hjemme," siger Gorka til spanske Marca, mens Ion uddyber: "Det var mærkeligt at forsøge at positionere sig i feltet i et hektisk moment, og så se Movistar trække over i den linje du kører.. Og så se sin bror der. Før kørte vi jo altid i samme linje, og det kommer vi nu til igen."

 

Skal arbejde for Nibali

Begge brødre skal for det meste af sæsonen køre de samme løb. De starter i Tour Down Under i næste uge, og skal derefter også køre Paris-Nice, Baskerlandet Rundt, klassikerne og Romandiet Rundt sammen. 

 

Derefter skal de hvile for at være klar til Tour de France begynder i juli. Her skal brødrene arbejde 100 procent for holdets helt store profil, Vincenzo Nibali.

 

Gorka Izagirre har leveret fine resultater i sin karriere med etapesejren i sidste års Giro d'Italia som højepunktet. Lillebror Ion må dog siges at være den største profil af de to med etapesejr i både Giroen og Touren, spansk mester i linjeløb og enkelstart og mange andre flotte samlede resultater i mindre etapeløb. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG