Geriant Thomas: Jeg giver ikke op
17. maj 2017 12:00 af Anton Kjøller AlexandersenFoto: Sirotti

Geraint Thomas kørte en flot enkeltstart i går og sluttede som nummer to, og briten har ikke tænkt sig at give op i dette års Giro d’Italia. 

Britiske Geriant Thomas kørte sig til en andenplads på den 39,8 kilometer lange Giro-enkeltstart i går. Men trods den gode enkeltstart, så kørte Team Sky-kaptajnen ikke uden smerter på etapen.

 

”Jeg kan stadig mærke effekterne af styrtet, og min skulder er stadig øm, men jeg var nødt til at få det ud af mine tanker og give den fuld gas, og se, hvordan det var. Jeg kan være glad for præstationen,” siger Geraint Thomas ifølge Cyclingnews.com.

 

Den 30-årige brite er efter enkeltstarten 5:33 efter den lyserøde førertrøje. Og trods ulykken og tidstabet på Blockhaus-etapen, så vil Thomas kæmpe videre i Giroen.

 

”Jeg vil helt sikkert ikke give op. Der er stadig lang vej endnu og meget cykelløb, der skal køres. Jeg vil prøve at komme mig de næste tre dage. Vi vil gøre alt,” lyder det.

 

Og den gode præstation på enkeltstarten indikerer også, at Thomas’ form stadig er, hvor den skal være.

 

”Jeg synes, at efter jeg kom op efter styrtet, så kørte jeg godt på bjerget. Og i dag synes jeg også, at jeg viste, at formen stadig er der. Jeg var ikke 100 procent i dag, men det var rart at køre godt,” siger Thomas i en afsluttende kommentar.

 

Du kan følge Geraint Thomas og resten af Giro-feltet live i dag på 11. etape her. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk