Geniez og Gallopin lovpriser AG2R La Mondiale
11. februar 2018 20:35 af Christian Lundtoft Nielsen Foto: Sirotti

Den succesfulde start på forårssæsonen fortsætter for AG2R La Mondiale, som i dag tog både den samlede første- og andenplads, da Tour La Provence sluttede i Marseilles gader. 

Alexandre Geniez må siges at have haft en flyvende start på forårssæsonen. Efter sin flotte sejr i GP La Marseillaise for et par uger siden, kunne han i dag lade sig hylde som samlet vinder af Tour La Provence. En sejr, der blev grundlagt allerede på første dags tidskørsel og med solidt forsvar i bjergene i de efterfølgende dage. Et forsvar han især giver sit hold AG2R La Mondiale æren for.

 

”I dag var en nemmere dag end i går. Men etapen var ikke uden vanskeligheder. Igen formåede vi at have kontrol over tingene. Holdet har haft kontrollen over alle tre etaper med samlet start, og når det sker, er alt jo bare rigtig sjovt,” udtaler den glade samlede vinder i en pressemeddelelse fra AG2R La Mondiale.

 

Efter et tætpakket program i det sydfranske de sidste par uger, kan Geniez nu se frem til en lille løbspause, inden han tager fat igen med Abu Dhabi Tour den 21.-25. februar.

 

”Jeg er ekstremt fornøjet med den måde, min sæson er startet på. Jeg har aldrig tidligere formået at vinde tre sejre allerede den 11. februar. Det er fantastisk at kunne starte så godt. Nu er det tid til at tage den lidt med ro. Mit næste løb bliver Abu Dhabi Tour,” udtaler Geniez.

 

Gallopin: Som en drøm

AG2R La Mondiale kunne desuden glæde sig over, at holdets nytilkomne franskmand Tony Gallopin tog sig af løbets andenplads. Inden løbet var Gallopin en af løbets allervarmeste favoritter efter sin samlede sejr i Etoile de Bessèges i sidste weekend.

 

Den indledende prolog i Tour La Provence gjorde dog udslaget, da han var dårligere end Geniez, og franskmanden har efterfølgende ikke angrebet sin holdkammerat og landsmand. Gallopin er godt tilfreds med løbets udvikling.

 

”Jeg kunne ikke have drømt om en bedre start for mit nye hold AG2R La Mondiale. Efter Marseille og Bessèges kan vi endnu engang tage en sejr hjem. Jeg har nu haft ti løbsdage siden sæsonstarten, så nu er der plads til lidt afslappelse og tre ugers træning, inden vi tager fat på mit første rigtig store mål i sæsonen, Paris-Nice,” udtaler Gallopin i en pressemeddelelse fra holdet.

 

Udover de to topplaceringer kan AG2R La Mondiale glæde sig over, at Mathias Frank også var godt kørende i Tour La Provence, da han sluttede som samlet syv’er i klassementet.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk