Frederik Wandahl vinder junior-DM i pointløb
15. december 2017 12:46 af Philip Tarning-Andersen Foto: Feltet.dk

I aftes blev junior-DM i pointløb afviklet, og her sejrede Frederik Wandahl fra Roskilde Cykle Ring.

Torsdagens stævne i Ballerup Super Arena bød på junior-DM i parløb som et højdepunkt. Det blev et løb, som Frederik Wandahl havde godt styr på.

 

Wandahl sejrede i fire af løbets ti spurter og vandt desuden en omgang undervejs. Det betød, at han allerede inden sidste spurt havde sikret sig guldet, hvis bare ingen andre vandt en omgang. Det skete ikke, og slutspurten skulle i stedet afgøre sølvkampen. Her satte Mattias Skjeldmose et angreb ind og vandt spurten. De ti point sendte ham op på andenpladsen, mens Oliver Wulff Ferderiksen måtte nøjes med tredjepladsen.

 

Dermed har Wandahl og de øvrige top juniorryttere fået lejlighed til at se hinanden an, inden junior-DM i 3000 meter individuelt forfølgelsesløb, 1000 meter på tid og omnium skal afgøres i weekenden - også i Ballerup.

 

Aftenens stævne bød også på parløb for eliten. Her vandt Andreas Kron og Andreas Stokbro efter en tæt duel med Marc Hester og Rasmus Bøgh Wallin. De to par var i top 4 i alle løbets ti spurter, og selvom Hester og Wallin vandt flest spurter, så vandt Kron og Stokbro de vigtigste. Både midterste og sidste spurt gav nemlig dobbeltpoint, og dem vandt de to gange Andreas. Da de to par begge sluttede med 38 point, gik sejren dermed også til Kron og Stokbro for at have vundet sidste spurt. Nichlas Eberhardt og Jacob Mørkøv blev nummer tre i løbet med 22 point.

 

Top 5 ved junior-DM i pointløb

1 Frederik Wandahl 46

2 Mattias Skjeldmose 41

3 Oliver Wulff Frederiksen 38

4 Ludwig Wacker 31

5 Frederik Egehus 25

 

Alle resultater kan ses her

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG