Fransk talent: Australien bliver spændende for mig
10. januar 2018 14:49 af Christian BergFoto: Sirotti

Pierre Latour ser frem til at starte sin sæson ved Tour Down Under.

Pierre Latour tog sin første store sejr, da han vandt en bjergetape i 2016-udgaven af Vuelta a España, og i år blev han fransk mester i enkeltstart. I Frankrig er der store forhåbninger til AG2R-La Mondiale-rytteren, og hans første chance for at vise sit niveau i 2018 bliver i Tour Down Under.

 

I det australske WorldTour-løb får Latour muligheden for at teste sin klatreevner på Willunga Hill, hvor han skal op imod blandt andre Richie Porte. Den talentfulde klassementsrytter ved dog ikke, hvilke forventninger han har til løbet.

 

”Rejsen til Australien bliver meget spændende for mig. Det bliver min første anstrengelse i konkurrence i år, og den tilbyder også en god tidlig test med afslutningen på Willunga Hill,” siger Latour i en pressemeddelelse.

 

”Jeg ved ikke, hvad jeg skal forvente af Tour Down Under, men vi har et stærkt hold. Vi skal være i Australien i 25 dage, hvilket også giver os en chance for at træne i dette fantastiske vejr.”

 

Pierre Latour kørte i sommer sit første Tour de France, hvor han spillede en vigtig rolle for Romain Bardet, der sluttede på tredjepladsen.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG