Formolo snød favoritterne og tog sig af tredjepladsen på 11. etape af Giroen
16. maj 2018 21:40 af Andreas N. Weisberg Foto: Sirotti

Der var to Bora-Hansgrohe ryttere at spotte indenfor top-ti, på dagens etape af Giro d’ Italia. Formolo viste formen frem med en stærk tredjeplads, mens deres bedste håb i klassementet Patrick Konrad sluttede som sekser.

 

Selvom der kun ventede rytterne 154 kilometer af italiensk terræn på dagens etape, var der, efter etapen, rimelig enighed melle rytterne om hårdheden af etapen. Davide Formolo sørgede for at Bora snuppede deres sjette podieplads ud af 11 mulige, da han sluttede fem sekunder efter dagens vinder, Simon Yates.

 

”Dagens etape var måske kort, men i hvert fald ikke en nem en af slagsen,” udtalte han sig efter etapen til Boras hjemmeside. ”Farten var super høj, men holdet arbejdede godt sammen. I finalen prøvede mange ryttere at angribe og jeg var i stand til at følge med helt fremme, da vi drejede ind på de smalle gader.”

 

Formolos holdkammerat, Patrick Konrad, der rykkede ind som nummer ni i klassementet efter dagens etape, sluttede tre sekunder efter italieneren på en sjetteplads.

 

Selvom den 25-årige italiener var godt kørende, kunne han ikke lukke hullet op til de helt store profiler, Yates og Doumoulin.

 

”Jeg ville lukke hullet op til de to førere, men måtte nøjes med en tredjeplads. Det var en special etape, idet vi cyklede igennem Michele Scarponis hjemby. En sejr her ville have været helt specielt,” sluttede han udtalelsen af med.

 

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG