LIVE nu: Dennis sætter bedste tid
14. marts 2017 15:05 af Emil AxelgaardFoto: ANSA / DAL ZENNARO - PERI

Foråret står for døren, og i cykelmæssig forstand indledes det traditionelt med Paris-Nice, der bringer rytterne fra det kolde Nordfrankrig til den solbeskinnede Cote d'Azur. Fra søndag til søndag kan du hver dag følge løbet på Feltet.dk, der også vil have opdatering fra tre af etaperne i det sideløbende Tirreno-Adriatico.

Efter i et par år at have stået i skyggen af Tirreno-Adriatico synes Paris-Nice at have genvundet sin prestige. En usædvanlig hård rute har tiltrukket et stærkt felt, der som vanligt vil blive udsat for lidt af hvert i et løb, der har karakter af en lille grand tour. Først gælder det tre flade etaper i det vindblæste Nordfrankrig, inden det første klassementsslag skal afvikles på onsdagens meget vanskelige enkeltstart til toppen af Mont-Brouilly. Efter endnu en relativt flad etape torsdag skal løbet afgøres på tre meget kuperede etaper fra fredag til søndag, hvoraf specielt lørdagens kongeetape er helt usædvanligt hård.

 

Alberto Contador og Richie Porte fører feltet an og jagter endnu en sejr i det franske, men kan imødese hård konkurrence fra folk som Romain Bardet, Ion Izagirre, Tony Gallopin, Ilnur Zakarin, Daniel Martin, Sergio Henao, Julian Alaphilippe og en stribe andre etapeløbsspecialister. Også sprinterfeltet er imponerende, idet Marcel Kittel, André Greipel, Alexander Kristoff, Dylan Groenewegen, Bryan Coquard, Nacer Bouhanni, Arnaud Demare og danske Magnus Cort blot er nogle af de navne, der skal slås om sejrene på de flade etaper.

 

Onsdag starter det andet store WorldTour-løb, Tirreno-Adriatico, der køres indtil tirsdag på en tilsvarende attraktiv rute med to sprinteretaper, to etaper for klassikerryttere, en holdtidskørsel, en enkeltstart samt en stor bjergetape. Her er det navne som Nairo Quintana, Vincenzo Nibali, Fabio Aru, Tom Dumoulin, Rui Costa, Rafal Majka, Mikel Landa, Bauke Mollema, Tejay van Garderen, Rigoberto Uran, Thibaut Pinot, Michal Kwiatkowski og Adam Yates, der ventes at dyste om sejren, mens Fernando Gaviria, Mark Cavendish, Caleb Ewan og Elia Viviani fører sprinterfeltet an.

 

Feltet.dk vil hver dag opdatere fra Paris-Nice og endvidere have live-dækning fra tre af etaperne i Tirreno-Adriatico. Løbene kan følges på www.feltet.dk/live. Vi dækker efter følgende plan:

 

Søndag d. 5. marts klokken 15.05: 1. etape af Paris-Nice

Mandag d. 6. marts klokken 15.10: 2. etape af Paris-Nice

Tirsdag d. 7. marts klokken 15.10: 3. etape af Paris-Nice

Onsdag d. 8. marts klokken 15.10: 4. etape af Paris-Nice

Torsdag d. 9. marts klokken 15.10: 5. etape af Paris-Nice

Fredag d. 10. marts klokken 15.10: 6. etape af Paris-Nice

Lørdag d. 11. marts klokken 14.30: 4. etape af Tirreno-Adriatico efterfulgt af 7. etape af Paris-Nice

Søndag d. 12. marts klokken 15.05: 8. etape af Paris-Nice

Mandag d. 13. marts klokken 14.45: 6. etape af Tirreno-Adriatico

Tirsdag d. 14. marts klokken 14.45: 7. etape af Tirreno-Adriatico

 

Du kan læse en optakt til Paris-Nice og senere også til Tirreno-Adriatico.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG