LIVE nu: Kan Cort fortsætte den danske klassikersucces i årets første monument?
17. marts 2018 14:30 af Emil Axelgaard

Cykelsæsonen har været i gang i to måneder, men for feltets største endagesspecialister har alt indtil nu haft en karakter af forberedelse. Det slutter brat på lørdag, hvor rytterne giver sig i kast med årets første monument, Milano-Sarnremo. Kalenderens længste løb er på én gang det nemmeste af de store klassikere og samtidig det sværeste løb at vinde og signalerer for alvor forårets komme. Lørdag fra klokken 14.30 kan du følge slagets gang på Feltet.dk samt undervejs stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard

Med sine 291 km er Milano-Sanremo det eneste løb, hvis distance nærmer sig de 300 km, og det er netop det faktum, der går løbet specielt. Rutens terræn er ikke specielt skræmmende, men efter syv timer i sadlen kan selv de mindste bakker gøre ondt. For fjerde år i træk følger løbets den helt klassiske rute, og det er igen de berømte stigninger Cipressa og Poggio, der vil afgøre skæbnen for rytterne, ligesom det varslede regnvejr utvivlsomt vil spille en nøglerolle.

 

Milano-Sanremo afgøres oftest i en spurt, hvilket har været tilfældet i tre ud af de fire seneste udgaver, men sidste år lykkedes det Peter Sagan, Michal Kwiatkowski og Julian Alaphilippe at køre væk på Poggio. Igen i år er der lagt op til den klassiske, spændingsmættede finale, hvor det som regel først på de allersidste meter bliver afgjort, om sprinterne skal til fadet, eller om det atter vil lykkes de eksplosive ryttere at narre de hurtige afsluttere,

 

Det sætter scenen for et fantastisk cykelløb, og du er så heldig, at slagets gang kan følges fra klokken 14.30 på www.feltet.dk/live, hvor du også kan stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard. Inden da kan du forberede dig ved at læse en optakt.

 

Husk på, at du ligeledes kan læse en optakt til WorldTour-løbet Volta a Catalunya, der indledes mandag med et stjernebesat felt. 

HUSK AT SÆTTE DIT MANAGERHOLD TIL KLASSIKERNE OG VOLTA A CATALUNYA

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG