LIVE nu: Hvem skal bære den belgiske mesterskabstrøje?
24. juni 2018 14:39 af Emil AxelgaardFoto: Sirotti

Med to uger til Tour-starten er denne uge helliget kampen om de nationale mesterskaber i flere af de største lande. Søndag gælder det kampen om den belgiske Drikleur, der er en af sportens mest eftertragtede trøjer, og hvis indehaver i år skal findes på en rigtig klassikerrute i Binche. Søndag fra kl. 14.30 kan du følge slagets gang på Feltet.dk og undervejs stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard.

Den belgiske mesterskabstrøje er en af sportens vigtigste og har i år været båret af Oliver Naesen. Han er igen en af favoritterne på en rute, der med en brostensbakke op til mål er skabt til de sande klassikerspecialister. De er rigt repræsenteret i Belgien, og navne som Greg Van Avermaet, Sep Vanmarcke, Philippe Gilbert, Tiesj Benoot og Wout Van Aert drømmer alle om at overtage Naesens trikot.

 

Søndag fra kl. 14.30 kan du følge løbet her, hvor du også kan stille spørgsmål til Emil Axelgaard.

 

Tidligere på dagens køres de spanske mesterskaber på en hård rute i Castellon, hvor Movistar anført af Alejandro Valverde som altid er de store favoritter. Hvis der produceres et internationalt tilgængeligt tv-signal, vil vi ligeledes opdatere fra det løb fra kl. 12.30.

 

Du kan læse en samlet optakt til de nationale mesterskaber i adskillige lande.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG