Flere store hold til Tour of Utah
11. januar 2018 18:00 af Andy PedersenUnipublic

Arrangørerne bag det amerikanske Tour of Utah-løb har bekræftet deltagelsen af flere WorldTour-mandskaber. Dette er blevet offentliggjort i forlængelse af, at løbets organisatorer har offentliggjort start-byerne i løbet.

Det tegner til at blive en blanding af det kendte og noget ganske nyt for løbets 2018-udgave. Løbet, som nu har været kørt siden 2004, kommer blandt andet forbi Salt Lake City, Cedar City, Layton og Davis County, som flere gange tidligere har været vært for etapestarter, mens Snowbird blandt andet bliver endestationen for sjette år i streg.

 

Enkelte gange bliver ruten noget ganske nyt for rytterne, men ellers tegner det til at blive en god blanding mellem mange højdemeter og klassiske flade etaper, som gør løbet til et ganske alsidigt etapeløb. Derfor plejer der at være flere af de helt store mandskaber med til løbet, hvilket arrangørerne bag løbet igen i år har arbejdet på. Derfor er det lykkedes dem at bekræfte flere store mandskaber allerede nu.

 

Blandt de store mandskaber er Trek-Segafredo, BMC, Mitchelton-Scott og EF - Education First Drapac. Først- og sidstnævnte har henholdsvis amerikansk sponsor og amerikansk base, hvilket muligvis har noget at gøre med deres tilstedeværelse i det amerikanske.  

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG