SIDSTE CHANCE: Feltet.dk nu med "Breaking News" - Vind gavekort på 5.000 kr
27. december 2017 15:11 af Jesper Johannesen Foto: UEC

Feltet.dk lancerer nu endnu en ny funktion på sitet. Denne gang er det "Breaking News". 

Vi kender det allerede fra de store nationale og internationale medier, at når der sket noget stort, så bliver det kaldt "breaking news". Det indfører vi nu også på Feltet.dk, så når der sker store nyheder i cykelsporten, så vil det også blive breaking news på Feltet.dk.

Alle de store nyheder, som f.eks. kunne være en stor dansk sejr ved EM, VM eller Tour de France, eller en stor profil bliver skadet eller styrter ud af f.eks. Tour de France.


Nyhederne vil blive markeret med "BREAKING" i toppen af nyheden og været en del af Feltet.dks topnyheder. Desuden hvis du abonner på Feltet.dks breaking nyheder, så vil du også modtage en mail med det samme nyheden er på Feltet.dk. Dermed sikrer du dig altid, at du er forrest i feltet og er fuld ud opdateret på de største cykelnyheder i dansk og international cykelsport. 


Få også nyhedsoverblikket på mail hver dag
En anden funktion, som dog ikke er ny, det er, at vi udsender hver morgen klokken 07.00 et morgennyhedsbrev, og det samme gør vi klokken 19.00. Her er de seneste 12 timers nyheder fra Feltet.dk præsenteret i et lækkert design. Du har desuden selv mulighed for at vælge, hvilke emner du ønsker nyhedsbrev om, hvis du kun ønsker at modtage nogle emner.

 

Hvis du tilmelder dig til Feltet.dks nyhedsbrev inden den 1. januar 2018, så trækker vi desuden lod om et gavekort til Juhl Cycling på 5.000 kroner. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG