EF First Drapac med opportunistisk trup til 'Down Under'
07. januar 2018 16:40 af Stefan Bjerre Slothuus Foto: Unipublic

EF Education First-Drapac får debut med sin nye sponsor, når de står klar på startstregen i Tour Down Under den 16 januar. 

EF Educatiion First-Drapac stiller til start i Australien med en trup, som består af: Simon Clarke, Will Clarke, Brendan Canty, Mitch Docker, Daniel Moreno, Logan Owen og Tom Scully. Holdet beretter i en pressemeddelelse, at Daniel Moreno og Brendan Canty vil køre efter det samlede klassement, mens resten af holdet vil søge mulighederne for en etapesejr. 

 

Det bliver Daniel Morenos debut for det amerikanske WorldTeam, hvor han er skiftet til fra spanske Movistar Team. 

 

Holdets sportsdirektør, Tom Southam, meddeler desuden, at holdet består af alle holdets australiere, hvilket ikke er tilfældigt.

 

"Jeg har altid ment, at du skal have australiere og neo-proffer med (til Down Under). I år ville vi have så mange australiere med som muligt. De er altid i god form på dette tidspunkt af året, hvilket betyder, at de er motiverede."

 

Holdet, der tidligere hed Cannondale Drapac, var sidste år tæt på at lukke, men de blev reddet på målstregen af den svenske uddannelsesorganisation, EF Educaion First, der sikrede holdet dets overlevelse. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG