Eduardo Sepulveda starter sæsonen i hjemlandet
12. januar 2018 18:30 af Andy PedersenFoto: Movistar Team

Efter fem sæsoner hos franske ProKontinental-hold er Eduardo Sepulveda nu klar til sin debut for sit nye spanske WorldTour-mandskab Movistar Team. Debuten bliver på hjemmebanen i Argentine, hvor han skal køre Vuelta a San Juan Internacional.

Dermed kommer hans sæsonstart til at ligne den, som han fik for det franske Fortuneo-Oscaro hold i år. Her startede han nemlig også i San Juan, hvor han kørte sig til en samlet 11. plads, mens hans bedste etaperesultat blev en syvende plads på 5. etape.

 

Sepulveda var kendt som værende en stærk bjergrytter tidligere i karrieren, men han har aldrig rigtig taget det helt til den øverste hylde. Derudover er han kendt for, at han i 2015 blev diskvalificeret fra Tour de France som følge af, at han dengang blev kørt 100 meter i AG2R’s bil efter et styrt. Dette på trods af at han kørte for Bretagne-Seche og at det var mod reglerne.

 

Det bliver desuden Movistar Teams første optræden i det argentinske løb, som for alvor er trådt frem i rampelyset efter, at Tour de San Luis ophørte med at eksistere som følge af økonomiske problemer. Sepulveda er primært udset en hjælperolle på Movistar Team, hvor kaptajnerne bliver Quintana, Valerde og Landa. 

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG

ONSDAG