Demare: Nibali leverede et flot show
17. marts 2018 18:39 af Andy PedersenFoto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari / Alpozzi

Der var masser af roser fra den franske mester Arnaud Demare til den italienske vinder Vincenzo Nibali, som i dag tog en flot solosejr efter angreb på den afsluttende Poggio-stigning. Nibali leverede ganske enkelt et imponerende show, mener franskmanden.

Arnaud Demare sad godt med i finalen. Da favoritterne sad og lurepassede sendte Demare sin italienske hjælper, Davide Cimolai, op for at køre efter Nibali. Han var dog som bekendt ikke til at hente igen, men den tidligere vinder af løbet forsøgte alligevel.

 

Demare måtte dog tage til takke med at køre med i spurten om de sekundære placeringer, og her lykkedes det for franskmanden at sikre sig en tredjeplads bag Caleb Ewan, som lignede dagens hurtigste sprinter. Trods at sejren ikke var inden for rækkevidde, var det ikke en helt utilfreds Demare, som snakkede med L’Equipe efter løbet.  

 

”Holdet arbejdede rigtig flot for mig, specielt Cimolai skal nævnes, da han leverede en afgørende indsats for at lukke det hul, som Nibali fik. Nibali leverede et flot show! Det fortjener stor ros og var smukt at se. Jeg er glad, selvom sejren ikke var lang væk. Nibali drog fordel af, at vi sov. Sagan forsøgte ikke rigtig, det var faktisk kun Kwiatkowski, som kørte efter ham,” siger Demare ifølge L’Equipe.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG