EKSKLUSIVT

De danske MTB-ryttere klar til World Cuppen
19. maj 2017 22:08 af Jesper Johannesen

Nove Mesto i Tjekkiet lægger bjerge til årets første afdeling af World Cuppen. De danske ryttere er klar til at køre med om de bedste placeringer. 

Årets World Cup består af seks afdelinger. Nove Mesto er en gammel kending på turen med flere klassiske passager. Annika Langvad blev verdensmester her sidste år i juli.
 

Der er fem danskere til start i weekenden. I U23 stiller Sebastian Fini, Simon Andreassen og Jonas Lindberg til start lørdag klokken 10.00.

"Simon Andreassen har døjet med rygproblemer siden et styrt i starten af april. Han har ikke gennemført et løb siden uheldet, men har kunnet træne nogenlunde. Forventningerne er derfor ikke så store. Sebastian har virkeligt kørt stærkt i foråret og er meget tændt på at afslutte sin sidste U23-sæson i toppen," forklarer den danske MTB-landstræner Mads Bødker til Feltet.dk.

"Jonas Lindberg er lidt en joker - efter en lang skadesperiode sidste år er han på vej tilbage, men har ikke helt fået stabiliteten ind endnu, rammer han en god dag er top 15 realistisk," lyder vurderingen fra landstræneren. 

Tandlægestudiet fylder for dansk verdensmester

Danmark er naturligvis også stærkt repræsenteret på kvindesiden. I U23 dame stiller Malene Degn op for sit nye hold Ghost.

"Hun har i foråret kørt noget af det bedste, som hun har gjort i flere år, så det bliver spændene at se, hvad hun kan præstere på en rute, hvor hun som junior har vundet," forklarer Mads Bødker. 
 

Den danske verdensmester, Annika Langvad er også til start og bliver dermed genforenet med den rute, som hun blev verdensmester på sidste år. 

"Annika er som verdensmester naturligt med i favoritfeltet. En top tre placering vil dog være en stor positiv overraskelse. Annika afslutter sit tandlægestudie i år, det betyder, at hun ikke har kunne forberede sæsonen helt, som hun plejer," slutter den danske landstræner. 
 

RedBull.tv transmitterer lørdag klokke 13.00 fra damerne og søndag klokken 14.15 fra herre elite-løbene.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk