Cykelsporten i oprør efter Froomes positive dopingtest
13. december 2017 11:12 af Mathias Mundbjerg Foto: Unipublic

Det sociale medie Twitter er fuldkommen eksploderet i kølvandet på nyheden om Chris Froomes positive dopingprøve under Vuelta a España.

Positive dopingprøver er altid kontroversielle. Når hovedpersonen så er firedobbelt Tour de France-vinder samt sejrherre i det Vuelta a España, hvor han blev testet positiv, går det helt amok.

 

Således er de sociale medier kogt fuldstændigt over, efter at nyheden er kommet frem. Vi har samlet nogle af de mest interessante reaktioner.

 

 

"Koncentrationen af clenbuterolen, som blev fundet i Contadors urin, var 50 picogram, 400 gange mindre end WADAs grænse, men han blev udråbt som doper, snyder og bedrager. Hvad er Chris Froome så, når er blevet testet med dobbelt så meget salbutamol, som det er tilladt?"

 

 

"Froome og Sky-lægerne mente åbenbart, at han trængte til lidt ekstra salbutamol efter Los Machucos d. 6. september. Som resultat af det formåede han at følge Alberto Contador og sætte Vincenzo Nibali d. 7. september på etapen til Santo Toribio de Liébana."

 

 

 

 

 

"Jeg er sikker på, at der er mere i vente i Froome-sagen. Angrebene vil være voldsomme, og Sky vil helt sikkert stykke et forsvar sammen. Under alle omstændigheder kan 2000 ng/ml salbutamol ikke anfægtes. Vi må forvente en karantæne."

 

 

"Froome efter den omstridte Vuelta-etape: "I dag har jeg det meget bedre end i går. Det er dejligt at genvinde de tabte sekunder."
Jamen, nu ved vi da hvorfor."

 

 

"6. september havde Froome en forfærdelig dag på Los Machucos og tabte en masse tid.

7. september (dagen, hvor han blev testet positiv) satte han et afgørende stød ind mod Nibali.
Det er mere end sandsynligt, at stoffet var den afgørende faktor i løbet. Han bør fratages sejren (og få karantæne, men i hvert fald fratages sejren)."

 

På Feltet.dk følger vi fortsat sagen tæt, og vi vil opdatere jer, lige så snart vi hører nyt.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG