Contador: Wattmåler begrænser angrebene
04. december 2017 15:57 af Christian BergFoto: Unipublic

"El Pistolero mener, at wattmåleren til gengæld er ufattelig vigtig i træning.

I de sidste fem sæsoner har Alberto Contador og Chris Froome stået over for hinanden i utallige store løb, hvor de to klassementsryttere har skullet kæmpe om sejren. Selvom de to stjerner ofte har kørt efter samme mål, har de gjort det på vidt forskellige måder.

 

Contador har altid været kendt som en evig angriber, der kører impulsivt, mens Froome ofte har kørt kontrollerende. En af de ting, der ofte har gjort, at Froome er blevet beskyldt for at køre kedeligt i forhold til sit modstykke, er wattmåleren, som Sky-kaptajnen benytter sig flittigt af. Contador er på den anden side ikke så meget for wattmålerens indflydelse på løbene.

 

”Jeg tror 100 procent på wattmåleren i træning, men i løb sætter det en begrænsning på angrebene i nogle momenter. Det er afgørende at kigge på wattmåleren i træning, men i løb kan det være en beslutning. Selvfølgelig er det afgørende i træning. Hvis man vil se sin rytters sande niveau, skal man bruge wattmeteret. Der er ikke noget bedre system,” siger Contador til Velonews.com.

 

Alberto Contador og Chris Froome har tilsammen vundet 12 Grand Tours.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk