Consonni: Jeg vidste, at jeg kunne gøre det
13. juni 2018 21:55 af Marcus Bjelskou Foto: Sirotti

Den unge italienske himmelstormer tog karrierens første sejr i Slovenien, foran noget større navne, som Niccolo Bonfazio og Matteo Pelucchi.    

Simone Consonni har savnet at vinde og særligt den følelse, når man kører først over stregen. Italieneren har siden han blev professionel sidste år, været tæt på mange gange og taget flere podieplaceringer. I dag tog han endelig den forløsende sejr, som hans talent længe har indikeret ville komme.      

 

“Hvilken lykke, endelig. Jeg har ventet på dette i noget tid. Jeg snakkede min kæreste før dette løb om at jeg savnede følelsen, som du får, når du kører først over stregen,” forklarer Simone Consonni ifølge en pressemeddelelse.

 

“Jeg vidste, at jeg kunne gøre det, det var kun et spørgsmål om tid. Jeg vil gerne takke UAE-Team Emirates’ staff og mine holdkammerater for at have hjulpet mig og give muligheden for at prøve mig selv af,” siger Consonni.  

 

På trods af de mange topsprintere som Mark Cavendish, Marcel Kittel og Dylan Groenewegen, troede Consonni alligevel på at han kunne vinde, og han kørte en klog spurt, ved at lukrere på sine konkurrenter Niccolo Bonifazio og Matteo Pelucchi.   

 

“Det var den hård dag, og jeg var heldig. Der er dygtige sprintere her, fra WorldTouren, selvom dette er ikke et højt rangeret løb. Denne morgen, da jeg kiggede på de sprintere, som er her, blev jeg imponeret og jeg vidste at jeg havde gode ben. Jeg var smart i spurten, jeg foretrak ikke at holde min position på det sidste sving, for enhver pris. Alle var der, men jeg kunne holde min fart gennem det sidste sving, som var mit afsæt til de sidste meter. Jeg brugte (Niccolo, red.) Bonifazio og (Matteo) Pelucchi, som mit referencepunkt, og jeg passerede dem. Nu vil jeg bare leve i øjeblikket og nyde sejren,” uddyber Simone Consonni.  

 

I morgen køres anden etape af Slovenien Rundt, fra Maribor til Rogaska Slatina på 152.7 kilometer. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG