Carapaz: Jeg kommer til at tabe tid i den sidste uge
14. maj 2018 18:30 af Andy PedersenFoto: LaPresse - Alberto / Ferrari / Paolone / Alpozzi

Ecuadorianske Richard Carapaz har imponeret alt og alle med sin nuværende placering i klassementet, hvilket han heller ikke selv havde regnet med. Faktisk beskriver han den nuværende situation i Giro d’Italia som en stor drøm.

Her skal man specielt have in mente, at Carapaz i starten slet ikke troede, at han ville kunne nå så langt, som han er noget nu. Rytteren, som vandt ottende etape til Montevergine di Mercogliano ligger på nuværende tidspunkt nummer seks i klassementet.

 

Dette er en del bedre end hans holdkammerat Carlos Betancur, som til gengæld ikke har fået fundet formen frem på nuværende tidspunkt. For Carapaz kører hele oplevelsen på en enorm mængde af motivation, som kun bliver større for hver dag der går og dermed hver etape, der køres.

 

”Det her er min første Giro, men jeg har set mange ting ske her, hvor man mindst forventer det og den sidste uge kommer nærmest til at være et hjerteanfald, for det kommer til at blive så hårdt,” siger Carapaz til Esciclismo.com.

 

Til gengæld erkender Carapaz også i interviewet, at han nok kommer til at tabe meget tid i den tredje og sidste uge, hvor specielt den sidste enkeltstart i løbet er noget, som han ikke ser frem til.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG