Buchmann: Podiet ville have været dejligt
09. juni 2018 13:06 af Marcus Bjelskou Foto: BORA-hansgrohe / Stiehl Photography

Den unge tysker imponerede stort på gårsdagens etape, og kom i mål på fjerdepladsen, foran større navne som Romain Bardet og Ilnur Zakarin, og han ligger nu nummer 10 i det samlede klassement. 

Bora-Hansgroehes talentfulde bjergrytter Emanuel Buchmann blev sidste år en flot nummer syv i netop Critérium du Dauphiné. I år er han på vej til at tangere og måske endda forbedre den placering, da han viste stor styrke på den hårde bjergafslutning i Valmorel. Her tabte han kun 16 sekunder til etapens vinder Dan Martin. Sidste år vandt han desuden ungdomskonkurrencen. 

 

Der venter dog to hårde bjergetaper før løbet når sin afslutning. Hvis han kan holde dampen oppe, så venter der et godt resultat i den samlede stilling, og dermed et godt udgangspunkt før sæsonens store højdepunkt, Vuelta a España.  

 

Tyskeren skal køre klassement i den spanske rundtur, hvor en top 10 placering er målet.   

 

“Jeg er meget tilfreds med dagens resultat, selvfølgelig ville en podieplads have været dejligt, men jeg er nummer 10 i klassementet. Vi missede udbruddet, så vi var nødt til at tage kontrol i feltet og prøve at lukke hullet. Mine holdkammerater bragte mig i en perfekt position. I morgen er der endnu en hård etape og jeg vil prøve at forbedre min top 10 placering,” forklarer Emanuel Buchmann til holdets hjemmeside. 

 

Emanuel Buchmann har tidligere mest fokuseret på Tour de France, hvor han blev nummer tre på en etape. Det skete i jubelåret 2015, hvor han også blev tysk mester på landevej. 

 

Du kan læse vores optakt til dages etape her, og følge livedækningen af etapen her.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG