Bouhanni hæmmet af hemmelig øjenskade sidste sæson
03. december 2017 12:40 af Andy PedersenFoto: A.S.O.

Nacer Bouhanni har åbenbart haft store mén efter hans styrt i Tour de Yorkshire i april måned sidste år. Nu afslører han i et interview med CyclismActu.fr, at han først nu for alvor er kommet sig efter det alvorlige styrt. 

Det viser sig nemlig, at styrtet helt tilbage i april måned ikke kun forårsagede et hovedtrauma, som Cofidis og Bouhanni hidtil har meldt ud, men åbenbart også har skadet en nerve i hans ene øje. Det betød, at Bouhanni igennem resten af sæsonen ikke kunne se optimalt. Han forsikrer dog om, at han aldrig var til fare for resten af feltet.

 

”Det var jeg ikke helt. Jeg kan dog forsikre om, at jeg nu er helt på toppen, efter at jeg er blevet tjekket for sidste gang. Det føles godt at vide. Jeg styrtede ret alvorligt i Tour de Yorkshire, og jeg måtte stoppe 20 dage på grund af min hovedskade. Hvad ingen vidste var, at den optiske nerve i mit øje var ret skadet. Jeg kunne ikke rigtig se. Når jeg var udmattet så jeg dobbelt, og mistede til tider mit syn,” siger Bouhanni i interviewet.

 

Synet er nu vendt tilbage og Bouhanni er tilbage i form. Han tror sågar på, at 2018-sæsonen kan blive blandt hans bedste. Han skal nemlig tilbage til fordums styrke og bevise overfor sig selv, hvad han er værd. 

 

”Jeg er i dag en ny mand, som kan se rigtig godt. Jeg har faktisk 100 % syn på nuværende tidspunkt. Jeg kan ikke vente til, at jeg skal tilbage i konkurrence i 2018, nu hvor jeg er 100 % på alle fysiske parametre. Jeg er nu i stand til at vise mit talent fuldstændigt. For mig selv handler det om, at jeg skal vise, hvad jeg er værd,” siger Bouhanni. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk