Boonen afviser Quick-Steps kritik: Der var aldrig en aftale
25. februar 2018 13:53 af Andy PedersenFoto: A.S.O.

Det har skabt røre i den belgiske cykelverden, at Tom Boonen nu arbejder for Captains of Cycling, som er fundraisinggruppen bag Lotto-Soudal. Mange havde nemlig forventet, at Boonen ville få en rolle for sin tidligere arbejdsgiver, Quick-Step Floors.

Dette blev dog bragt i fare over en lang periode i sidste sæson. Tom Boonen stoppede nemlig sin karriere efter forårsklassikerne i Belgien for godt 10 måneder siden, og siden da har der ikke været lavet nogle officielle aftaler mellem Quick-Step Floors og Boonen, som har tilbragt store dele af sin karriere med mandskabet, hvor han også vandt store sejre.

 

Efter offentliggørelsen af samarbejdet med Lotto-Soudal valgte Quick-Steps manager, Patrick Lefevre, at udtale sig i kritiske vendinger mod Boonen, som kritiserede hans evner til at rådgive åbent i belgisk presse.

 

Det har så fået Boonen til at tage til genmæle. Han kan ganske enkelt ikke genkende skuffelsen over det manglende samarbejde, da bolden lå på Quick-Steps banehalvdel relativt længe. Dette ændrede sig dog, da Boonen fik nok af at vente.

 

”Vi bliver nødt til at snakke om det, som det er. Vi satte os ned i juni, og havde en aftale. Efterfølgende satte vi os ned to gange mere og havde en aftale. Hvis der ikke er nogen endelig konklusion, må det stoppe på et tidspunkt. Jeg synes også, det var beklageligt, men sådan er det. Da Paul De Geyter [Boonens manager red.] så tog til Lotto-Soudal, så ændrede situationen sig,” siger Boonen til Cyclingnews.com.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG