Anton bliver hos Dimension Data - Ung brite kommer til
28. september 2017 16:49 af Andy PedersenFoto: Unipublic

Dimension Data har offentliggjort to underskrevne kontrakter for næste sæson. Den spanske veteran Igor Anton bliver hos mandskabet en ekstra sæson, mens den unge brite Scott Davies kommer til holdet fra Team Wiggins.

Igor Anton er på nuværende tidspunkt i gang med sin anden sæson hos det sydafrikanske WorldTour-mandskab, og virker til at være faldet til. Anton startede karrieren hos det hedengangne Euskaltel-Euskadi mandskab og kørte med dem til deres lukning i 2013, hvorefter Team Movistar var destinationen. Nu er han altså faldet for Dimension Data.

 

”Jeg er meget glad og føler mig heldig at kunne være en del af det professionelle felt endnu et år. Jeg vil gerne takke holdet for denne mulighed for at blive i en sport, som jeg elsker højt. Ved årets Vuelta kunne jeg se, at jeg ikke var langt fra mit topniveau, og det overbeviste mig om, at jeg havde mere at give til sporten,” siger Anton i en pressemeddelelse.

 

Derudover nedtoner Anton også forventningerne til hans egne resultater. Om han skal køre efter et godt resultat til sig selv eller til andre ryttere har ikke den store betydning for spanieren længere, bare han fortsat kan være en del af sporten.

 

”Om jeg kører for et resultat eller for at støtte unge gutter som Louis Meintjes eller Ben O’Connor, er jeg motiveret til at give alt for det her unikke hold og specielle team. Jeg synes, at vi har et godt bånd internt på holdet, og jeg er glad for fortsat at være en del af det miljø,” siger Anton yderligere.

 

Ung brite med potentiale
På den anden side af aldersskalaen i cykelfeltet finder vi Scott Davies. Den 22-årige Davies er født i Wales, og vil få sin første sæson som professionel. Han har kørt i U23-rækkerne i to år med Team Wiggins, og i år blev det en succesfuld én af slagsen. Han er britisk U23-mester i linjeløb, blev nummer 4 i Giro d’Italia for U23-ryttere og tog en top-10 placering i Bergen i sidste uge i samme klasse.

 

”Jeg er overvældet over at skulle køre for Dimension Data i næste sæson. Det er en drøm, der går i opfyldelse for mig, når jeg bliver en del af et WorldTour-mandskab med en så god mission. Jeg er taknemmelig overfor den støtte, som Team Wiggins har ydet mig de sidste sæsoner, og for at give mig muligheder for at udvikle mig selv. Jeg er nu klar til at fortsætte min udvikling, og til at starte et nyt og spændende kapitel med Dimension Data,” siger Davies. 

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG