EKSKLUSIVT

Amdi håber på at køre PostNord Danmark Rundt i 2018
08. december 2017 17:30 af Andy PedersenFoto: Feltet.dk

Ved præsentationen af 2018-udgaven af PostNord Danmark Rundt var Feltet.dk deltagende, og her snakkede vi blandt andet med Nicklas Amdi Pedersen om hans nye hold, hans chancer i næste års løb og hvordan BHS - Almeborg Bornholm skal køre næste år. 

Ved præsentationen blev det samtidig offentliggjort, at arrangørerne bag løbet har hele 13 af løbets 20 mandskaber på plads. Blandt de mandskaber, som allerede nu er sikre på en plads i løbet er netop BHS - Almeborg Bornholm, hvilket sikrer holdet en del ro, fortæller Amdi i et interview med Feltet.dk.

 

”Det giver noget ro, at vi er sikre på en plads, så vi ikke skal ud og stresse for meget i foråret. Vi vil stadig gerne præstere og skal stadig ud og vinde nogle cykelløb, men det betyder da at vi stille og roligt kan forberede os mentalt og fysisk til det,” siger Nicklas Amdi til Feltet.dk.

 

Direkte adspurgt om hans egne chancer for at blive udtaget til den nu kun seksmand store trup til løbet, siger han, at det er et mål for ham. Han er dog godt klar over, at konkurrencen på holdet er stor og at man aldrig kan føle sig sikker.

 

”Det er svært at sige. Det er selvfølgelig mit mål, men der er også 14 andre, som har det mål. Jeg synes, at jeg i år leverede en god præstation og viste, at jeg kan gøre mit arbejde som hjælperytter. Næste år håber jeg, at det skal være mig, der skal arbejdes for og præstere. Jeg håber, at jeg kommer med, men man kan aldrig føle sig sikker,” siger Amdi.

 

Quaade er et seriøst klassementsbud
Amdi mener desuden også, at holdet har gode muligheder i næste års udgave. Inden 2017-udgaven meldte hans holdkammerat Rasmus Quaade, som også kører for BHS - Almeborg Bornholm næste sæson, sig klar til klassementet, og på trods af sygdomsproblemer i år, mener Amdi sagtens, at Quaade kan forsøge igen næste år.

 

”Nu har jeg kørt på hold med Rasmus Quaade i år, og jeg ved hvor stærk han er. Han var syg under årets udgave og blev nødt til at udgå. Jeg tror, at han er et godt klassementsbud. Så har vi Toft til enkeltstarten, som måske ikke helt har det eksplosive, men han kan nok godt præstere en etapesejr på enkeltstarten,” siger Amdi. 

 

Se hele interviewet herunder:

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG