4000 meter-reserver åbner med 7.-plads
09. december 2017 06:59 af Philip Tarning-Andersen Foto: Simon Wilkinson/SWpix.com

Det blev syvendebedste tid til et reservepræget 4000 meter-hold ved kvalifikationen til World Cuppens 4. afdeling.

I nat startede sæsonens 4. og næstsidste afdeling af World Cuppen i banecykling i den chilenske by, Santiago. På programmet var kvalifikationen til 4000 meter holdforfølgelsesløb.

 

Danmark er til start med et reservehold bestående af Kristian Kaimer Eriksen, Mathias Krigbaum, Mathias Alexander Larsen og Matias Malmberg. De fire kørte sig i kvalifikationen ind på en syvendeplads ud af ni hold og er dermed kvalificerede til første runde på søndag. Danskerne kørte i tiden 4.05,995 og var knap 1,5 sekund fra en plads i top fire i kvalifikationen. Dermed efterlader det en lille mulighed for at holde kan køre sig i en bronzefinale på søndag.

 

Det startede ganske hurtigt for danskerne, der faktisk var hurtigt efter 1000 meter, og frem til 2500 meter lå de nummer to efter kvalifikationens klart stærkeste hold, New Zealand. Men ligesom ved sidste weekends World Cup gik farten meget ned til sidst, og Danmark endte derfor på 7.-pladsen.

 

I dag venter en hviledag for den ene halvdel af holdet, mens Mathias Krigbaum og Mathias Alexander Larsen skal køre parløb. Også Trine Schmidt skal i aktion - det skal hun i omnium.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG