Prøv vores nye app

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Foto: Hotel Christiansminde

 

Hotel Christiansminde gør vi alt, hvad vi kan, for at I skal føle jer hjemme og have et fantastisk ophold. Vi tilbyder således for det cykelglade folk:

 

- adgang til at vaske cyklerne
- opbevaring af cyklerne i aflåst rum,
- nem adgang til internettet for at downloade tracks til jeres GPS
- direkte adgang til værelserne udefra
- mulighed for at bestille madpakker til en dag på sporene

 

Inviter familien, vennerne, ”drengene”, kollegaerne eller hvem du nu ellers gerne vil cykle med på en tur til Sydfyn, - og tag en masse gode minder med hjem.

 

 

Mountainbike er blevet en sport for hele familien. Sporten er vokset meget de seneste år, især har der været tilgang af kvinder og børn. Det er blandt andet derfor, at der i løbet af kun to år er kommet tre mountainbikespor på Sydfyn, som kan køres af hele familien. 


Svendborg MTB Spor er et godt og sikkert spor, som alle kan få glæde af. Det kan køres af alle, nybegyndere og øvede, unge og ældre. Sporet har positiv betydning for fællesskabet, både for familierne og mountainbike’ere generelt, siger Morten Lauritzen, formand, Svendborg MTB Klub

– Vi har lavet SKOVHUGGEREN dels for vor egen og vore børns skyld, men ikke mindst som et bidrag til at gøre Sydfyn til et endnu skønnere sted, både at besøge og bosætte sig. Sporet har nemme passager parrallet med de sværere, så hele familien kan få en god, fælles oplevelse, siger Morten Eeg, formand for SKOVHUGGEREN.

 



Sydfyn har masser af seværdigheder - Valdemars Slot på Tåsinge er en af dem. I en af deres skove har slottet lavet Dådyrsporet som et supple­ment til deres øvrige familievenlige aktiviteter.

For at gøre det nemt for de cykelglade familier har Hotel Christiansminde lavet nogle attraktive pakketilbud, hvor adgang til betalings­sporene er med i prisen, da vi mener, at området har så meget at tilbyde cykleglade gæster. Uanset om du kører racercykel, turcykel eller MTB. Til de sidstnævnte er der tre flotte spor inden for kort afstand – og så alt det andet, når cyklen/cyklisten bliver træt. Se f.eks. disse MTB ophold.   {https://outdoor.christiansminde.dk/til-lands/cykling/}

 

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Facts om rejseguiden - bliv en del af den!

Skandinaviens førende portal for cykelsport besøges dagligt af tusindvis af mænd, kvinder, drenge og piger – i alle aldre. Mange af disse er selv aktive ryttere og søger mod spændende udenlandsk cykelterræn, hvor de ønsker at overvinde sig selv, klargøre sig til den kommende sæson eller blot få sig en cykeloplevelse med hjem.

I 1. januar 2013 lancerede Feltet.dk en Rejseguide for at gøre denne voksende gruppe opmærksomme på de tilbud og muligheder, som findes. Frem for at søge i timevis kan man her danne sig et overblik over spændende og attraktive cykelrejser/udbyder. Rejseguiden er inspireret af den Skoleguide, som allerede findes på Feltet.dk.

Feltet.dk har gennemsnitligt ca. 33.000 daglige besøgende, hvoraf 60% er i alderen 30-60 år og dermed blandt de mest cykelrejselystne. De får på Rejseguiden en unik mulig for at finde og læse om cykelrejser og – muligheder – samlet på ét sted.

Ønsker du at blive et del af Feltet.dks rejseguide - så kontakt Bjarne fra Feltet.dk på Mail: bjarne@feltet.dk eller 22 25 89 66

Annonce