Prøv vores nye app

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Maritim Hotel Gelsenkirchen er certificeret af det tyske cyklistforbund, ADFC, og har de bedste forudsætninger for at efterkomme cyklisters ønsker. Vi ligger tæt på bymidten og direkte ved den grønne bypark, Stadtgarten, hvorfra du hurtigt og sikkert kan nå ud til alle spændende mål på cykel i Ruhr-distriktet.

 

Hotellets 222 værelser har alle enten udsigt til parken eller til Gelsenkirchens bymidte og tilbyder cyklister mange muligheder for et afstressende ophold. I de komfortable værelser finder du gratis WLAN, fladskærms-tv, minibar, telefon med telefonsvarer og meget mere.

 

En vellykket dag på cyklen starter bedst med den lækre og overdådige morgenmad i Parkrestaurant med udsigt til Stadtgarten.

Tip: Maritim Hotel tilbyder at sammensætte en superlækker madpakke, lige til at tage med på udflugten. Efter en lang dag i sadlen frister hotellets pub med terrasse, og Parkrestaurant disker op med velsmagende lokale retter og delikatesser. I hotellets eget swimmingpool- og saunaområde kan du slappe helt af efter en lang cykeltur.

 

Foto: radrevier.ruhr / Jochen Tack

Maritim Hotel Gelsenkirchen er ganske enkelt det perfekte udgangspunkt for udflugter i området, men også til de omkringliggende byer som Oberhausen, Bochum eller Essen og til Ruhr-distriktets højdepunkter.

 

 

Foto: radrevier.ruhr / Dennis Stratmann

Der er mange spændende ting at se på, og når man er på to hjul kommer man hurtigt fra det ene sted til det andet.F.eks. er CentrO i Oberhausen heller ikke langt væk. 

 

Foto: radrevier.ruhr / Ruhrgepixel

 

Hvis du således i stedet for en cykeludflugt er mere stemt for en shoppingtur, har du mulighed for her at tilbringe mange timer med at tjekke de mere end 250 butikker ud. En af Tysklands mest yndede zoologiske haver, gammel industrikultur, som kommer helt tæt på, et fodboldstadion med mange års tradition og mange andre seværdigheder – det, og meget mere kan du opleve rundt om i Gelsenkirchen.

 

A propos: Der findes selvfølgelig masser af cykelparkeringspladser.

 

Kontakt: Maritim Hotel Gelsenkirchen, Telefon: +49  2091 760, E-mail: info.sge@maritim.de

 

Besøg vores webside for mere information: Maritim Hotel Gelsenkirchen

 

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Facts om rejseguiden - bliv en del af den!

Skandinaviens førende portal for cykelsport besøges dagligt af tusindvis af mænd, kvinder, drenge og piger – i alle aldre. Mange af disse er selv aktive ryttere og søger mod spændende udenlandsk cykelterræn, hvor de ønsker at overvinde sig selv, klargøre sig til den kommende sæson eller blot få sig en cykeloplevelse med hjem.

I 1. januar 2013 lancerede Feltet.dk en Rejseguide for at gøre denne voksende gruppe opmærksomme på de tilbud og muligheder, som findes. Frem for at søge i timevis kan man her danne sig et overblik over spændende og attraktive cykelrejser/udbyder. Rejseguiden er inspireret af den Skoleguide, som allerede findes på Feltet.dk.

Feltet.dk har gennemsnitligt ca. 33.000 daglige besøgende, hvoraf 60% er i alderen 30-60 år og dermed blandt de mest cykelrejselystne. De får på Rejseguiden en unik mulig for at finde og læse om cykelrejser og – muligheder – samlet på ét sted.

Ønsker du at blive et del af Feltet.dks rejseguide - så kontakt Bjarne fra Feltet.dk på Mail: bjarne@feltet.dk eller 22 25 89 66

Annonce