Prøv vores nye app

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Andalusien

Hvis du leder efter den ultimative Gravelrejse, så bør du læse med her. Hos DabTours tilbyder vi den ultimative rejse, som er en kombination af luksus og eventyr. Turen går gennem det smukke og idylliske Andalusien, hvor vi sammen cykler i de sydspanske Sierra Nevada bjerge

Det danske rejseselskab, DabTours, anført af Kenneth Bjerregaard har nemlig rejst rundt i verdenen og fundet den ultimative gravelrejse. Han er så passioneret omkring dette, at han nu inviterer medrejsende med til Andalusien, hvor de får mulighed for at prøve turen. 

"Hos DabTours tilbyder vi den ultimative rejse, som er en kombination af luksus og eventyr. Turen går gennem det smukke og idylliske Andalusien, hvor vi sammen cykler i de sydspanske Sierra Nevada bjerge," forklarer Kenneth Bjerregaard til Feltet.dk. 

På de tusindvis af kilometerlange grusveje i de andalusiske bjerge, bliver man gang på gang næsten blæst af sin cykel over den storslåede udsigt og naturen, der omfavner en, fortæller Kenneth Bjerregaard.
 

"Om aftenen fordøjer du det hele på Garden Of Lemons, hvor eventyret ikke længere er begrænset til cykelturen, men også til den kulinariske oplevelse, der hver venter dig."

 

 

Dagens program ser sådan ud:

Morgenmad

Cykling (antal kilometer)

Frokost i bjergene

Hjemkomst til Garden of Lemons

Fritid (mulighed for massage)

Aftensmad

Fritid

 

Garden of Lemons danner en ramme om indsigt, fordybelse og kreativitet. Her vil du finde ro og inspiration i stedets arkitektur, haveanlæg, pool og i det omkringliggende vidunderlige landskab.
 

På Garden of Lemons er måltidet og samværet noget ganske særligt, og citrus-haven og den store køkkenhave leverer frisk frugt, grøntsager, urter og blomster til køkkenet året rundt.

 

Stedet ligger trukket tilbage fra turismens vante ruter, som en levende andalusisk finca midt i frodige og grønne bakker mellem Granada og Middelhavskysten.

Garden of Lemons er et sted med et varmt og personligt værtskab. Henrik og Ingo, som ejer stedet, lægger vægt på, at hver enkelt gæst føler sig velkommen og oplever en varm, imødekommende og åben atmosfære.

 

Se mere om Garden of Lemons her: gardenoflemons.com samt på DabTours website: dabtours.dk

 

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Facts om rejseguiden - bliv en del af den!

Skandinaviens førende portal for cykelsport besøges dagligt af tusindvis af mænd, kvinder, drenge og piger – i alle aldre. Mange af disse er selv aktive ryttere og søger mod spændende udenlandsk cykelterræn, hvor de ønsker at overvinde sig selv, klargøre sig til den kommende sæson eller blot få sig en cykeloplevelse med hjem.

I 1. januar 2013 lancerede Feltet.dk en Rejseguide for at gøre denne voksende gruppe opmærksomme på de tilbud og muligheder, som findes. Frem for at søge i timevis kan man her danne sig et overblik over spændende og attraktive cykelrejser/udbyder. Rejseguiden er inspireret af den Skoleguide, som allerede findes på Feltet.dk.

Feltet.dk har gennemsnitligt ca. 33.000 daglige besøgende, hvoraf 60% er i alderen 30-60 år og dermed blandt de mest cykelrejselystne. De får på Rejseguiden en unik mulig for at finde og læse om cykelrejser og – muligheder – samlet på ét sted.

Ønsker du at blive et del af Feltet.dks rejseguide - så kontakt Bjarne fra Feltet.dk på Mail: bjarne@feltet.dk eller 22 25 89 66

Annonce