Prøv vores nye app

mikkel Sørensen

0x 0x 0x

Highscores i cykelduellen

Cykelduellen 2020 0
Cykelduellen Januar 2020 0
Cykelduellen November 2020 0

Placeringer i managerspillene

HoldnavnPlaceringPoint
Giro d'Italia 2017 - 4. etape
senior soigneurs 18 41

Seneste forum kommentare

Sep '21

Med tanke på de usikkerheder, der knytter sig til både watmålingerne og det faktum at mange "uvedkommende" faktorer påvirker pulsen, tror jeg at det bliver svært at få to målinger der baserer sig på forskellige inputdata til at blive mere "ens" end 10 -15 %, og dine tal er jo faktisk næsten nede i den størrelsesorden.

For år tilbage kørte jeg med en Garmin GPS cykelcomputer, der ikke kunne modtage pulsdata, så jeg havde samtidigt et pulsur. Data om min vægt , alder køn osv var ens i begge devices. Derudover benyttede Garmin'en data fra den aktuelle tur i form af hastighed, stigninger osv. Pulsuret havde i stedet min puls. Det sjove var, at mine kalorieforbrugs beregninger som regel lå meget pænt med ca 10 % forskel. der var jo her tale om simultane målinger og ikke at sammenligne målinger opnået under forskellige forhold.

Det overraskede mig faktisk ret meget, men siger måske bare at man komme til nogenlunde samme resultat på flere måder når betingelserne ligner hinanden.

Aug '01

@reippuert#497147

Jeg tror faktisk ikke at det er HED, der forhindrer den norske butik i at sælge til Danmark - de må nemlig gerne sælge til Sverige. Jeg kontaktede dem da jeg forsøgte at bestille , og fik den forklaring at alle web-butikker skal registreres i de lande de ønsker at sælge til til, inden for EU. Så gælder eksportlandets moms osv ( hvistnok op til en vis grænse) Norge har jo handelsaftale med EU, så de betragtes i denne sammenhæng som et EU-land. Forretningen regnede ikke med at have kunder i DK, så de er ikke registreret i Danmark.

Jeg tror jeg vil kontakte dem igen, og høre om man ikke kan finde på en kreativ løsning - måske sende den som privat pakke eller noget i den stil.

Iøvrigt mange tak for jeres input - I princippet var det vel også en mulighed at finde en fælg fra et andet fabrikat med samme højde - 24 mm - og 24 huller. Mon ikke DT-Swiss har noget, der opfylder dette? Reippuert - du har garanteret prøvet noget i denne stil?

Jul '31

Øv - fælgen på mit dejlige HED Ardennes baghjul flækkede her forleden, så jeg må genopbygge hjulet med en ny fælg, nav og eger kan genbruges. Det er desværre nærmest umuligt at finde en ny fælg. De er udgået af produktion og hedder nu Belgium, og kan kun fås i en 25 mm bred udgave. Det er nu nok helt fint. Det skulle give endnu bedre aerodynamik og bedre komfort. Jeg har kun fundet 2 forhandlere i Europa, som har løse fælge til HED hjul. Jeg havde faktisk købt en i england hos https://www.hedwheels.com/, men de har annulleret ordren fordi de kun har fået skivebremse versionen hjem fra USA.

Jeg blev derfor virkelig glad da jeg i Norge af alle steder! fandt en forhandler der har præcis den samme gamle Ardennes fælg liggende - endda på tilbud hos https://bikeshop.no/hed/ri6124r/hed-ardennes-lt-24h-bakfelg-700c-x-23-24-eiker - men de må ikke sælge til Danmark!

Så hvad gør jeg nu? Er der nogen der kender andre forhandlere i EU? hvad er jeres erfaringer med at købe direkte fra USA - kommer der ikke ret meget told på? Andre gode forslag modtages også meget gerne. Kan man f. eks direkte bruge en fælg af et andet fabrikat?

Jun '20

Jeg havde præcis det samme problem som dig. Løste det ved at file ca 1,6 mm af anlægsfladen inderst på 10 speed kasetten af. Se f. eks denne video:

https://www.youtube.com/watch?v=uzrzq6XMQ74

Det har kørt fint i flere år. Jeg var nervøs ved om kæden ville støde på egerne når den er på den inderste krans, men det ikke noget problem.

Jun '16

Jeg følger lige lidt med her. Kender ikke Trimax hjul, men det ser ud som om de udfylder nogenlunde samme niche som mine HED Ardennes. Dem er jeg iøvrigt meget begejstrede for. Det kunne måske være et alternativ?

Annonce