niels sorensen

0x 0x 1x

Highscores i cykelduellen

Cykelduellen 2020 1
Cykelduellen Januar 2020 1

Placeringer i managerspillene

HoldnavnPlaceringPoint
Tour Down Under 2020
Team Kuffert 43 2411
Feltet.dk Tour 2020
Team Kuffert 344 2244
PostNord Danmark Rundt 2019
Team Kuffert 3 1810
Tour de France 2019
Team Kuffert 430 6613
Team Holdtidskuffert 1187 5103
Giro d'Italia 2019
Team Kuffert 634 2600
Feltet.dk Tour 2019
Team Kuffert 265 37744
Vuelta a España 2018
Team Kuffert 651 2342
PostNord Danmark Rundt 2018
Team Kuffert 36 948
Tour de France 2018
Team Kuffert 600 5039
Giro d'Italia 2018
Team Kuffert 39 4656
Feltet.dk Tour 2018
Team Kuffert 727 26129
Vis alle

Seneste forum kommentare

Apr '10

Jeg ser først denne tråd nu, men jeg ville nok heller ikke have været til megen hjælp på det specifikke spørgsmål, for jeg har aldrig turdet satse på mere end et sted pr gang. jeg har været afsted til Paris-Roubaix 3 gange. Alle fantastiske på hver deres måde. Måske kan andre bruge disse erfaringer næste år, så jeg vil også give mit besyv med trods alt:

Vélodromen i Roubaix: Jeg ankom lidt over 11 tror jeg (Det var tilbage i 2009 da Tom Boonen vandt tredje gang). Jeg var tredje (!) person på vélodrome, så man kan roligt sige jeg kom i god tid. Og fik derfor den plads jeg ville have i svinget lige efter målstregen. Jeg vil tro der gik 3 timer før vélodrome var fyldt langs banderne, men der var stadig plads til folk i 2/3 række. Jeg tog det offentlig og det fungerede ok om formiddagen. Tog til Roubaix (fra bruxelles via et skift) og bus fra stationen. Tilbage måtte jeg gå til stationen. Det tog 45 min som jeg husker det. Der var som forventet kæmpe stemning på vélodrome og det var vældig hyggeligt at snakke med folk. Der er storskærm på den modsatte side af tribunen (altså over for), men det er svært at følge ordentligt med pga. distancen.

I 2014 var jeg i Arenbergskoven. Jeg fik den sidste p-plads i den lille p-zone ved skoven, lige ved afkørslen (A23 /D313). Der er 20-30 min gang gennem skoven. Jeg var nok fremme ca 45 minutter før rytterne ankom, og det var lige snert nok. Nu må man jo kun stå i den ene side af pave’en, så vi skulle et stykke ned før der var plads. Selvom der er totalt proppet vil jeg klart anbefale at man står i den eende af pave`en, hvor rytterne kommer ind fra. Der var en hel vild stemning, og det var super hyggeligt at se resten af løbet på storskærm der, med folk fra hele verden, der på skift var i ekstase over at deres rytter var i angreb. Også let adgang til fritter og god øl selvfølgelig.

Sidste år var jeg på Carrefour. Der var et lidt crazy forsøg med ud/hjem samme dag. Dvs morgenflyveren til Bryssel. Leje bil. Kører til Camphin-en-pevele. Det tog en lille time fra lufthavnen og jeg kunne parkere lige ved kirken i centrum. Det tog mig lidt tid at finde pave`en, faktisk kom jeg til at ramme sektor 5, men til sidst lykkedes det da at finde venstre-svinget på carrefour (i ved hvad jeg mener). Jeg var nok fremme ca kl 13, og jeg var absolut ikke den første men jeg kunne fint få en plads, og nyde solen og en bog, og de andre tilskuere i det gode vejr. For enden af pave'en (nede ved kroen) tror jeg der er storskærm, men helt så langt kom jeg aldrig ned. Det var seriøst kaos at komme væk derfra igen. Nok 20 min kø for at ramme landevejen med 3-4 km til motorvejen. Men jeg nåede fint aftenflyveren hjem fra Bryssel igen. Oven i købet med den bonus at de danske ryttere var med den fordi det var påskeferie, så det var en helt perfekt måde at afslutte en god oplevelse på.

De gange jeg har researchet på nettet har folk skrevet at det MÅSKE kan lade sig gøre med kombinationen Arenberg/Velodromen, men ikke Carrefour. Der er simpelthen for meget kaos. Personligt har jeg aldrig haft modet til at prøve flere steder på samme tur (mm. det er start/slut i samme by)

Men ligegyldigt hvad så håber jeg I alle kommer afsted for det er en god oplevelse og man kan sagtens få tiden til at gå mens man venter. Jeg har også erfaringer fra Omloop, Gent-Wevelgem, RVV, , Dwaars, LBL og Fleche Wallone, hvis der skulle være interesse.

Jun '07

@bothner#152847 At det ikke går supergodt for CSC for tiden, skal jeg ikke kunne sige, men koncernen er jo ihvertfald også selvforskyldt plaget af røde ører, jævnfør deres styreprogrammer der bl.a. bruges i våbenindustrien, til noget af det mest afskyelige, nemlig klyngebomber.

Oct '11

@brorson#120769 Så fik TM ret alligevel :-)

Jul '24

TDF vel overstået og så er det jo tid til diverse kriteriums. Jeg har noteret i min kalender at der er gadeløb i København både 24. og 25 juli - altså i dag mandag og i morgen tirsdag. jeg kan ikke huske hvor jeg har læst det, og synes måske også det virker en smule urealistisk når man tager i betragtning at PostDK er lige rundt om hjørnet og at Hadsten og Silkeborg også har løb hér i ugen. MEN ER DER L??B I K??BENHAVN? Det ville være surt at gå glip af. Er der nogen der ved noget?

Mar '28

Var det ikke en idé med lidt gode råd til de af os der skal opleve RVV i levende live? Det bliver desværre ikke til noget for mig i år, men 2 gange har jeg været afsted og det kan da være der er andre der er på vej.

Begge gange var jeg på muur i Gerardsbergen - det kan anbefales. rimlig let adgang m offentlig transport. tog fra bruxelles m. et enkelt skift, og så en 20 mins gåtur tror jeg det var. 2003 så jeg pvp og vdb i skabe hul til feltet og i 2004 var det nærmest foran snuden på mig at Bruylandts satte sit angreb ind.

Det eneste man skal være opmærksom på, er at komme tidligt afsted. hvis man er der kl. ca 11 burde man ku få en ok plads. og så skal man ikke stille sig for tæt på tv-kanalernes kameraer, som står ved hvert sving. en times tid før rytterne ankommer lukker officials af således at et område på et par meter på hver side af kameraerne afspærres. de mennesker der står der må så bare finde et andet sted, hvilket er stort set umuligt på det tidspunkt. ellers skal man selvfølgelig ha "fornuftigt" tøj på, godt fodtøj, en stor madpakke og lidt drikkelse. der er "radio-tour" hele tiden så hvis man kan lidt sprog er det til at følge med. evt. er der en big-ass storskærm i gerardsbergen by, hvis man foretrækker det på den måde. man kan også bare invistere i et lille lomme-tv (jeg ga 1000 kr. for et par år siden).

men hvad med de andre steder? kwaremont, paterberg, knokteberg, Bosberg? Nogen der har erfaringer fra de steder?