Prøv vores nye app

Morten Verne

0x 0x 0x

Highscores i cykelduellen

Cykelduellen 2020 4
Cykelduellen Januar 2020 3
Cykelduellen Februar 2020 0
Cykelduellen Marts 2020 1
Cykelduellen November 2020 0

Seneste forum kommentare

Jul '06

@Harald#454382 Kørte min første La Marmotte i år, men desværre resulterede et styrt en uge før løbet i en brækket højre hånd, et trykket bryst- og ribben. Grundet styrtet kunne jeg ikke ligge fuld pres op ad eller på det falde stykke mellem Glandon og Telegraph, hvilket gjorde jeg ikke nåede toppen af Galibier inden regnen og kulden satte ind. Fik dog kæmpet mig i mål på trods af smerterne i hånden, brystet og ryggen i tiden 10 hvilket jeg er godt tilfreds med under omstændighederne. Havde egentlig gode ben hele vejen, men havde lidt krise på toppen af Galibier grundet kulde, smerter og manglende indtag af energi mellem Telegraph og Galibier. Et helt fantastisk fedt løb som helt sikkert skal køres igen.

May '17

Hej,

Står og skal køre La Marmotte for første gang i år, men er usikker på hvordan træningen skal forløbe fra nu af og frem til løbet om små 7 uger. Har planer om at skulle en weekendtur til Hallandsåsen 3 uger inden løbet samt køre Sjælland Rundt 2 uger inden La Marmotte. Giver det mening at køre Sjælland Rundt som træningsløb til La Marmotte eller vil restitutionen efter løbet gå udover forberedelsen til La Mamotte?

Yderligere hvornår vil det give mening at trappe ned for træningen for ikke at komme til Alperne med "tunge ben"?

På forhånd tak for hjælpen

Morten

Apr '12

@andy1202#418942 @Keddemus hvordan er comforten i det areosystem? Tænker på om du har kunne mærke væsentlig forskel på en normal seatpost og så denne?

Endvidere ved du om de er godkendt/tilladt til Duathlon og Triathlon brug?

May '03

Hej Feltet!

Jeg har igennem længere tid overvejet om jeg skulle investere i en racer, og nu synes jeg det skal være. Jeg har snakket med min lokale cykelhandler og fået nogle tilbud som jeg kunne tænke over, men da jeg er relativ ny på markedet, vil jeg lige høre jeg mening om to spørgsmål som jeg godt kunne tænkte mig svar på.

Cyklen skal bruges til ture et par gange i løbet af ugen, og en længere tur i weekenden.

Tilbudene som jeg fik var:

Trek Madone 3.1 + pedaler og flaskehodlere pris: 11.300,-

Trek Madone 3.5 + pedaler og flaskehodlere pris: 13.500,-

Pinarello FPTeam (2012) pris 13.000,-

Jeg er opmærksom på de forskellige geargrupper på de respektive cykler, men kunne som sagt godt tænke mig at høre jeres mening om disse cykler samt:

1. Da det er min første racer vil jeg så blive mere tilfreds med en carbon ramme, eller vil en alu ramme kunne "tilfredsstille" mine behov? Her tænker jeg på en af ovenstående vs. en alu ramme fra f.eks. Canyon, Cannondale eller Focus?

2. Hvilke "opdateringer" på de respektive cykler mener i der børe være det første jeg skal overveje hvis/når jeg får mod på mere?

Mvh

MVerne

Annonce