Vos tager sejren i Mysen
17. august 2018 20:43 af David BrunoFoto: Feltet.dk

Kvinderne tog i dag fat på Ladies Tour of Norway, og efter 128 forholdsvis flade og hurtigt kørte kilometer fra Rakkestad til Mysen lykkedes det lige akkurat Marianne Vos at holde Emilia Fahlin bag sig i en tæt spurt.

Etapereferat

Der var medvind på staren af etapen, og det betød, at feltet kørte så hurtigt, at der aldrig nåede at etablere sig et klassisk udbrud fra distancen.

 

I stedet holdt feltet sig samlet helt hen til cirka 30 kilometer før mål, hvor det blev splittet op i tre grupper. Første del bestod af 33 ryttere, og de endte med at holde sig fra af de resterende ryttere resten af vejen.

 

På de afsluttende omgange omkring Mysen by stak først canadieren Karol-Ann Canuel (Boels - Dolmans Cycling Team) og siden hollænderen Floortje Mackaij (Team Sunweb) af. Med små 15 kilometer igen havde Canuel cirka et halvt minut ned til Mackaij og yderligere et halvt minut ned til favoritgruppen.

 

Hollænderen blev hentet i god tid, men canadieren ydede virkelig hård modstand med favoritterne. Først med 200 meter til mål måtte hun se drømmen om en etapesejr fordufte, da Marianne Vos (WaowDeals Pro Cycling) og Emilia Fahlin (Wiggle High5) kom susende forbi som de første. Få meter efter kom resten af feltet.

 

Vos vandt en tæt spurt mod Fahlin, mens Coryn Rivera (Team Sunweb) tog tredjepladsen. Der var desværre ingen danskere i første gruppe.       

DEL
KOMMENTARER