Annonce

Vlasov til Giro - Lutsenko til Tour
17. januar 2021 18:00Foto: Sirotti
af Benjamin Blirup Cilleborg

Aleksandr Vlasov går efter klassementet i Giro d’Italia, mens Alexey Lutsenko skal køre Milano-Sanremo, Flandern Rundt og Tour de France. Ion Izagirre skal ligeledes til Tour de France.

Vlasov tog solosejr på Mont Ventoux foran Richie Porte

se mere cykling på

Astana - Premier Tech holdt i dag holdpræsentation, og her blev stjernernes løbsprogram afsløret.

 

Alexandr Vlasov skal køre Giro d’Italia, som bliver russerens store sæsonmål. Derudover venter Paris-Nice og Tour of the Alps, mens sæsonen sættes i gang med Tour de la Provence og Volta ao Algarve.

 

Det bliver altså alt på et bræt, når det kommer til Giro d’Italia. Russeren går nemlig efter et resultat i det samlede klassement.

 

“Selvfølgelig har jeg et stort mål for denne sæson. Jeg skal køre Giroen, og jeg er motiveret for at opnå det bedst mulige resultat og gøre alt, hvad jeg kan i det her løb,” fortalte han til holdpræsentationen.

 

Sidste år udgik Vlasov på anden etape af Giro d’Italia med maveonde, så der venter altså revanche med løbet. 

 

Annonce

 

Lutsenko skal køre klassikere - Izagirre går efter etapeløb

Også Alexey Lutsenko skal køre Tour de la Provence og Paris-Nice, men herfra skilles de to ryttere. Foruden UAE Tour venter der nemlig klassikere for den kasakhiske mester.

 

Milano-Sanremo bliver den første klassiker, og herefter venter brostensklassikerne, navnlig E3 Saxo Classic, Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen og Flandern Rundt. Også Amstel Gold Race og Flèche Wallone er på programmet.

 

Til sommer venter Tour de France, og inden da kører kasakheren Criterium du Dauphiné. Ikke mindst venter de olympiske lege for Lutsenko, som er et af hans store mål for sæsonen.

 

“Jeg vil gerne starte sæsonen godt ud. Sidste år viste os, hvor kompliceret en sæson kan være, så det er vigtigt at være i form fra start af. Mine store mål er ardennerklassikerne, Tour de France og de olympiske lege,” sagde Lutsenko til præsentationen.

 

Han kommer til at få selskab af Ion Izagirre undervejs. Spanieren skal også køre Tour de France, Paris-Nice, Criterium du Dauphiné samt alle ardennerklassikerne. Derudover venter der etapeløb i hjemlandet, navnlig Baskerlandet Rundt, Valencia Rundt og Andalusien Rundt. 

Annonce

 

“Personligt vil jeg gerne gøre det godt i de ugelange etapeløb, især i Baskerlandet Rundt. Det ville være godt at få endnu en sejr i Baskerlandet,” understregede Izagirre.

 

Også Fuglsangs program er blevet offentliggjort, hvor han blandt andet vender tilbage til Flandern Rundt. 

 

INFO
Astana - Premier Tech
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: 7. etape af UAE Tour

Landevej

Video i artiklenOptakt: Faun-Ardeche Classic

Landevej

Video i artiklenOptakt: Omloop Het Nieuwsblad

Landevej

Eksklusivt interviewAsgreen er klar til krig i Flandern

Landevej

Video i artiklenUAE Tour-analyse: Nogle ting forandrer sig aldrig

Landevej

Følg årets første brostensklassikere

Landevej

Følg den store finale i UAE Tour

Landevej

Annonce