Vinderen Wiebes: Jeg skriver historie
07. april 2021 20:15Foto: Cor Vos / Team DSM
af Emil Ipsen

Lorena Wiebes blev den første vinder af kvindernes udgave af Scheldeprijs nogensinde, og hun var ikke overraskende meget glad for sin historiske bedrift.

Annonce

Lorena Wiebes vandt den første kvindelige udgave Scheldeprijs foran danske Emma Norsgaard. 

 

For Lorena Wiebes var det sæsonens første sejr. Der indtil videre har haft en svær sæsonstart med blandt andet et hårdt styrt på 1.etape af Healthy Tour i Holland.

”Det har ikke gået så godt i denne sæson. Opskriften på sejr var der ikke, og jeg var også uheldig, Men nu er jeg den første vinder af Scheldeprijs for kvinder, hvilket betyder meget," fortæller hun i et interview efter løbet. 

 

Lorena Wiebes har længe haft håbet på, at sprintklassikeren Scheldeprijs  skulle arrangeres for kvinder, og hun er derfor også ekstra glad for sin sejr i dag. 

"Jeg skriver historie. Jeg så Fabio Jakobsen vinde to gange i træk på tv (2018 og 2019, red.) og tænkte: det ville være dejligt, hvis en sådan sprintklassiker kunne blive arrangeret for kvinderne. Og så skete det, ” fortæller en glad Lorena Wiebes.

 

Hele holdet på Team DSM kørte generelt et godt løb, hvor de arbejdede hårdt for at holde sammen på feltet, så Wiebes kunne få chancen i spurten.
 

”Vi kørte godt, men vi var lidt for tidlige i fronten. Jeg holdt tilbage et øjeblik og satte mig i stedet på Norsgaards hjul. Det lykkedes meget godt. Jeg er glad - presset for at vinde var stort," afslutter den hollandske sprinter interviewet.


Lorena Wiebes har ikke de store chancer i de kommende ardenner-klassikere, derfor vil hun i stedet hvile sig og fokusere på løbene senere på sæsonen, hvor hun igen kan drage nytte af sine hurtige spurter.

INFO
Lorena Wiebes
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenPogacar inden åbent Fléche Wallone: Mur de Huy er unik

Landevej

Optakt: 3. etape af Tour of the Alps

Landevej

Video i artiklenOptakt: Fleche Wallonne

Landevej

Video i artiklenFølg en travl onsdag med bjerge og ardennerklassiker

Landevej

Eksklusivt interviewDansk stortalent tæt på tyrkisk sejr: Jeg bliver måske lidt ivrig

Landevej

Fuglsang foran belgisk komet på særlig liste

Landevej

Eksklusivt interviewValgren om Fleche og Liege: Hader det ene - Elsker det andet

Landevej

Annonce