Sæt dit Giro-managerhold - Starter om 2 timer!
03. oktober 2020 11:29Foto: Sirotti
af Christina Faber Sørensen

Lørdag den 3. oktober starter årets Giro d'Italia, og det bliver med en dansker blandt favoritter. Jakob Fuglsang er nemlig til start.

Annonce

Deltag i årets Giro d'Italia managerspil, som starter lørdag den 3 oktober. Spillet slutter søndag den 25. oktober 2020.


Du skal sammensætte et hold bestående af 9 ryttere ud fra de hold, som kører løbet i virkelighedens verden. Du har 20 millioner kroner til at udvælge dine ryttere. Du kan ændre på holdet frem til spilstart, derefter låses spillet og så kan du ikke længere ændre på holdet eller skifte kaptajn undervejs i spillet. 


Det koster 79,- kroner per hold, som du opretter i managerspillet. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold, der er tilmeldt til spillet. 


 

Store præmier

I managerspillet har du mulighed for at vinde flotte kontante og andre præmier, hvis du opnår en top 75 placering i managerspillet, så vil du vinde en præmie. 

Der er altså præmier til de 75 bedste i klassementet og en fed etapepræmie til de 21 etapevindere. Udover sponsorerede præmier, så putter Feltet.dk også 20.000 kroner i kontantpuljen, som bliver fordelt imellem de 50 bedste i spillet. Den bedste får naturligvis flest penge - se præmie listen. Puljen vokser desuden med 8 kroner pr. bruger der tilmelder et hold. Der er også store lodtrækningspræmier blandt alle som deltager. Du kan blandt andet vinde en racercykel til 15.990 fra Python Pro.


image


Hvem vælger du?
 

TILMELD DIT ELLER DINE HOLD HER

INFO
Giro d'Italia
Nyheder Profil Resultater
Feltet.dk - Manager
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Eksklusivt interviewTopplacering til Gudnitz giver bornholmske muligheder

Landevej

Motorcykler ramt af søm i Amstel Gold Race

Landevej

Eksklusivt interviewDansk teenager hjalp Sagan til sejr: Bare en fed dag

Landevej

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Tour of the Alps

Landevej

Video i artiklenOptakt: Tour of the Alps (Giro del Trentino)

Landevej

Video i artiklenFølg den store Giro-generalprøve i Alperne

Landevej

Eksklusivt interviewFoldager med schwung i spurten: Havde ikke set det komme

Landevej

Annonce